Februarie 01, 2019
Cadou de nuntă: călătorie romantică în Europa

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dacă sunteţi îndrăgostiţi, iubiţi anotimpul rece, magia lui, ninsorile de poveste şi decorul cu copaci încărcaţi cu zăpadă, atunci sărbătoreşte-ţi nunta iarna. Pentru fiecare nuntă rezervată la Radisson Blu Leogrand Hotel, pentru lunile ianuarie și februarie, vă oferim ca și dar de nuntă o călătorie romantică în Europa.

Un start bun al evenimentului garantează o petrecere de succes, de aceea primeşti gratuit din partea noastră candy bar-ul pentru nunta ta. Invitații vor putea servi cele mai apetisante deserturi sau fructe.

Această masă va fi cu siguranță atracția serii, datorită multitudinii de culori și arome dulci. Iar pentru că nunta fără tort nu este nuntă, noi îți oferim şi tortul de sărbătoare gratuit. Unul din avantajele organizării nunții la Radisson Blu Leogrand Hotel este că la finalul petrecerii nu mai trebuie sa faceți drumul obositor până acasă. Veți avea o cameră de lux inclusă în preț, astfel ca, în prima voastră dimineață, ca tineri căsătoriți, să vă treziți relaxați și să vă răsfățați cu un mic dejun delicios. Așa veți prelungi sentimentul special și minunat al zilei nunții voastre.

Alte Bonusuri:

Zeama de după nuntă (până la 30 de persoane)

Petrecerea burlăciţelor în Lotus SPA* (acces la aquazona) (până la 8 persoane)

Masa pentru prezidiu*

Echipamentul de sunet şi lumini*

Cameră de lux în hotel pentru miri în noaptea nunţii, cu mic dejun inclus

Meniu pentru echipa de artişti

Te așteptăm cu drag la Radisson Blu Leogrand!

Mai multe detalii: 079 201 201



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.64079833030701