Noiembrie 12, 2020
Ca la 46 de ani. Cum a apărut pe plajă Leonardo Dicaprio
Leonardo Dicaprio nu-și mai ascunde vârsta. La cei 46 de ani împliniți, starul pare că nimic în viața asta nu-l mai complexează și se lasă apreciat așa cum este. Zilele trecute, chiar în preama zilei sale de naștere, a fost surprins pe o plajă din Malibu în compania tatălui său și a bunului prieten Emile Hirsch, în vârstă de 35 de ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actorul din ”Plaja” nu mai arată ca pe vremuri, în mod cert. Leo are acum o burtă de bere, este mai bolfos și cu barbă. Felul cum se afișează crează impresia că s-a culcat pe o ureche și nu-i mai pasă de imaginea lui. Sex-simbolul de la Hollywood s-a plimbat pe litoral într-o pereche de pantaloni scurți de baie, care nu reușeau să-i acopere fundul prea bine.  

Deși nu are copii, Dicaprio arată ca un tătic. Totuși, continuă să cucerească femei tinere de până la 25 de ani. Actuala iubită este modelul, Camila Morrone, care are jumătate din vârsta lui. 

Revista People scrie că în perioada de carantină au petrecut foarte mult timp împreună, ceea ce este surprinzător. Asta pentru că Leo este cunoscut drept un tip care ține la libertatea lui, este independent și, de regulă, petrece foarte mult timp în compania prietenilor săi. ”Se pare că e ceva serios”, menționează cei de la People. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0236089229584