Iunie 14, 2022
Britney Spears și Sam Asghari au semnat contract prenupțial. Ce se întâmplă în caz de divorț
Britney Spears și Sam Asghari s-au căsătorit în urmă cu câteva zile, dar se pare că în cazul unui divorț, bărbatul nu va avea acces la nimic din averea artistei, întrucât au semnat un contract prenupțial înainte de a deveni soț și soție.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Britney Spears s-a măritat săptămâna trecută cu logodnicul ei, Sam Asghari. Ceremonia s-a desfășurat în Los Angeles. Deși nu și-a dorit inițial acest lucru, Britney a luat o decizie de ultim moment. Aceea de a semna un contract prenupțial înainte de a-și oficializa relația cu bărbatul iubit.

Inside Britney Spears and Sam Asghari's Wedding at Home in Los Angeles |  Vogue

Britney Spears și Sam Asghari au semnat contract prenupțial, astfel că acesta nu va avea acces la averea artistei în cazul unui divorț. Asta în ciuda faptului că, în trecut, Britney scotea complet din discuție ideea unui astfel de contract.

All the Details Behind Britney Spears's Wedding Beauty Look | Vogue

Britney Spears și Sam Asghari se iubesc de multă vreme. Mai exact din 2016, atunci când s-au cunoscut pe platourile de filmare ale clipului la piesa „Slumber Party”. S-au logodit în septembrie anul trecut, cu două luni înainte de încheierea tutelei.

Tatăl, mama și sora lui Britney nu au fost invitați la nuntă. I-au fost însă alături, în ziua cea mare, celebrități precum Paris Hilton, Selena Gomez, Madonna și Drew Barrymore. Nu a lipsit nici Donatella Versace, cea care i-a realizat rochia de mireasă.

Sursa - agentiadepresamondena.com



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.037814617157