Octombrie 05, 2021
Britney Spears nu mai revine pe scenă. Ce planuri are vedeta
Şoc pentru fanii lui Britney! Cântăreaţa de 39 de ani nu are de gând să revină prea curând pe scenă. După ce a mai scăpat de presiunea tatălui său și a fost cerută de soție de către iubitul ei cu 12 ani mai tânăr, planurile s-au reconfigurat.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vedeta a spus că abia aşteaptă să îmbrace rochia de mireasă şi să devină mămică pentru a treia oară, informează NY Post. 

Artista, numită în perioada ei de glorie, prințesa muzicii pop, a fost cerută de soție pe 13 septembrie, după aproape cinci ani de relație. 

Săptămâna trecută, Britney Spears a declarat că avea microfoane montate în dormitor, iar tatăl ei, Jamie Spears, o spiona tot timpul. Fostul soţ al artistei, Kevin Federline (43 de ani), a declarat prin intermediul avocaţilor că, dacă acuzaţiile potrivit cărora discuţiile telefonice private ale lui Britney cu cei doi fii ai ei şi ai lui, Sean (16 ani) şi Jayden (15 ani), erau ascultate de tatăl acesteia, atunci va lua măsuri severe în instanţă împotriva lui Jamie Spears. Acesta din urmă riscă inclusiv ani grei de puşcărie dacă acuzaţiile se dovedesc a fi adevărate.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.46923971176147