Decembrie 02, 2022
Brad Pitt se pregătește să devină, din nou, tată!
După o viață plină cu de toate și legături amoroase care mai de care mai desprinse din telenovele, Brad Pitt s-a cam săturat de aventuri. Starul de 58 de ani vrea să devină tătic din nou și femeia care i-a pus capac este chiar fosta soție a lui Paul Wesley, Ines de Ramon.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Se spune că dragostea nu are vârstă și se pare că Brad Pitt și noua sa parteneră de viață mizează 100% pe acest principiu. Celebrul actor trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Ines de Ramon, fosta soție a lui Paul Wesley, starul din „The Vampire Diaries”. El are 58 de ani, iar ea numai 29, dar ce contează, atâta timp cât există iubire și înțelegere? Cel puțin, asta susțin ei...

Brad Pitt se pregătește să fie, din nou, tată

„A venit, a venit toamna, acoperă-mi inima cu ceva...” Cu siguranță Brad Pitt nu știe aceste versuri, dar știe cum să facă să-i fie cald în zilele friguroase de iarnă! Și ce poate fi mai frumos decât o iubire adevărată, care îți încălzește inima?

Recent, actorul a fost surprins în compania tinerei Ines de Ramon, o șatenă focoasă care se pare că i-a pus capac. La 6 ani de la separarea de Angelina Jolie, celebrul actor pare a fi mai amorezat ca niciodată și, potrivit informațiilor din presa internațională, s-ar cam fi săturat de aventuri.

Era și cazul...nu de alta, dar mâine, poimâine, își duce bătrânețile singur și nu are cu cine să împartă...pensia!

„Aceasta ar putea fi dragostea vieții lui. Brad s-a săturat de aventurile care nu duc nicăieri. Acum vrea să se stabilească și poate să aibă mai mulți copii, iar asta din cauza lui Ines”, au spus prietenii celebrului actor.

The film Brad Pitt hated and tried to back out of

Cu ce femei celebre s-a mai iubit, după ruptura de Angelina Jolie

Dacă vă gândeați că în cei 6 ani de la despărțirea de Angelina Jolie a stat de unul singur, ei bine, Brad Pitt a avut ceva activitate amoroasă! Prin viața lui au trecut numeroase femei celebre, care mai de care mai frumoase și mai atrăgătoare. 

Brad Pitt Still 'Cares About' Ex Angelia Jolie Amid Winery Drama

Printre acestea se numără Emily Ratajkowski. Din păcate, relația dintre cei doi a fost sortită eșecului, iar despărțirea a fost de-a dreptul inevitabilă. 

Brad Pitt nu s-a oprit aici și și-a mai încercat norocul. A mai avut, mai apoi, o relație de scurtă durată cu modelul german Nicole Poturalski, în anul 2019. Nici atunci n-a fost să fie, căci a intervenit distanța dintre cei doi și au considerat că este mai bine să pună punct legăturii amoroase. 

Cine este Ines de Ramon, noua cucerire a lui Brad Pitt

Ines de Ramon, noua iubită a lui Brad Pitt este o femeie de afaceri extrem de independentă. Tot presa internațională informează că șatena lucrează în domeniul bijuteriilor de lux și a făcut parte din compania elvețiană Grisogno, în care a activat vreme de 4 ani. Potrivit profilului său LinkedIn, Ines de Ramon deține și două certificări Colored Stone Essentials de la Gemological Institute of America. 

Brad Pitt 'Serious' About Ines de Ramon

Deși lucrează în domeniul bijuteriilor de foarte mult timp și este cunoscută pentru acest aspect, Ines este, de fapt, antrenor certificat. Îi place să mănânce sănătos și să aibă o dietă echilibrată și acordă extrem de multă atenție persoanelor care îi solicită ajutorul în acest sens. 

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.8029043674469