Septembrie 20, 2012
Brad Pitt ar putea juca într-un film indian
"Mi-ar plăcea să joc într-un film de la Bollywood, pentru că există atât de multă culoare, atât de multă dramă, acolo", spune actorul nominalizat de patru ori la premiile Oscar.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

"Cinematografia indiană pare să evolueze foarte bine, în ritmul ei. Mi-ar plăcea să joc într-un film de la Bollywood, pentru că există atât de multă culoare, atât de multă dramă, acolo", spune actorul nominalizat de patru ori la premiile Oscar.


Brad Pitt şi-a adăugat numele pe lista actorilor de prim rang de la Hollywood, precum Tom Cruise şi Hugh Jackman, care şi-au exprimat dorinţa de a juca într-un film produs la Bollywood.

"Cinematografia a evoluat foarte mult în India şi în ultima vreme am văzut cu toţii cum câteva filme bune şi-au făcut simţită prezenţa la Oscaruri şi pe scena internaţională", , a declarat Brad Pitt într-un interviu acordat agenţiei de presă indiene IANS, informează hollywoodreporter.com.

"Acest lucru spune multe despre calitatea actorilor şi a filmelor (din India, n.r.). Nu ştiu când s-ar putea să mă hotărăsc să joc într-un film de la Bollywood şi să fac unul dintre acele numere de dans, cu toată echipa de actori care dansează în spatele meu", a spus Brad Pitt.

 Brad Pitt a vizitat de mai multe ori India, cea mai notabilă prezenţă a lui în această ţară înregistrându-se în 2007, când starul american a fost coproducător al filmului "A Mighty Heart", în care protagonistă a fost logodnica lui, Angelina Jolie. Ea a interpretat rolul Mariane Pearl, soţia reporterului de la Wall Street Journal Daniel Pearl, care a fost răpit şi asasinat în 2002 în Pakistan. Filmul a fost turnat parţial în Mumbai şi în alte localităţi indiene.

Pitt a fost de altfel foarte aproape de a juca cu una dintre cele mai renumite artiste de la Bollywood, când actriţei Aishwarya Rai Bachchan, fosta Miss World din 1994, i-a fost oferit un rol în lungmetrajul de proporţii epice "Troia", regizat în 2007 de Wolfgang Peterson, însă aceasta a refuzat acel rol.

"Dacă va apărea ocazia, mi-ar plăcea să joc alături de Aishwarya Rai Bachchan, pentru că ea este o actriţă versatilă. Este una dintre cele mai populare actriţe de la Bollywood, care a devenit extrem de cunoscută şi în Occident pentru stilul, frumuseţea şi talentul ei actoricesc", a spus Brad Pitt.

Pitt a ţinut, totodată, să felicite versiunea indiană a cuplului "Brangelina", alcătuit din cunoscuţii actori Saif Ali Khan şi Kareena Kapoor, care se vor căsători în luna octombrie: "Sincer, cred cu adevărat că Saif şi Kareena pot fi numiţi «cel mai sexy cuplu de la Bollywood». Mă bucur să aflu că ei se vor căsători în curând. Le doresc mult succes şi să se bucure de o viaţă fericită împreună".

Cel mai recent film în care joacă Brad Pitt, drama "Killing Them Softly", va avea premiera în India pe 5 octombrie.

Brad Pitt este actor şi producător de film. El a primit un Glob de Aur şi alte trei nominalizări la aceste premii, dar şi două nominalizări la Oscar, pentru rolurile din filmele "Strania poveste a lui Benjamin Button" şi "Armata celor 12 maimuţe".





concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.67527604103088