Iunie 07, 2017
Află care blondă o înlocuiește pe Daniela Burlac la știrile din sport.
Fosta prezentatoare TV, Daniela Burlac, a fost înlocuită de către o altă blondă la știrile din sport de la un post TV autohton.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

 

 

Daniela Burlac a fost prezentatoarea știrilor din sport și coprezentatoare la o emisiune de la un post TV din țară. În aceste zile postul TV a anunțat despre noua moderatoare a știrilor din sport.

Blonda Nadia Bocan prezintă, de pe 5 iunie, știrile din sport. Nadia a lucrat până acum în calitate de reporter, iar producătoarea știrilor postului TV o laudă pe jurnalistă și spune despre ea într-o postare pe Facebook: „De azi! Neînfricata, cățărătoarea, amica flăcărilor și a situațiilor mega excepționale, zeița stand-upurilor, Nadia Bocan, ne va aduce știrile din Sport”. 

Nadia și-a început cariera de prezentatoare în ziua când echipa ei preferată, Real Madrid, a câștigat cupa UEFA Champions League 2017. 

Notăm că Daniela Burlac, după ce postul TV s-a relansat, nu s-a regăsit în noua echipă. Tânăra acum are timp de călătorii, iar după ce a vizitat meciul UEFA Champions League a plecat în Peru, unde se află acum, împreună cu iubitul ei. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1377239227295