Mai 28, 2020
Bianca Drăgușanu, din nou pe mâna esteticianului. ”Îmi fac implant de ...”
Banca Drăgușanu surprinde din nou. Vedeta nu are de gând să renunțe la intervențiile estetice, iar acum a anunțat că va ajunge din nou pe mâinile medicului estetician.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ultima operație estetică pe care și-a făcut-o Bianca Drăgușanu a fost în urmă cu câteva luni, când a simțit nevoia de a avea un posterior mai mare. Vedeta a dat fuga la medicul estetician și i-a pus implant fesier.

                                                                                    

Fosta soție a lui Victor Slav a mărturisit că nu se oprește din a-și face intervenții estetice de fiecare dată când simte nevoia sau când vrea o schimbare. De data aceasta, Bianca Drăgușanu își face implant de sprâncene.

„Ce credeți? Îmi fac implant de sprâncene. E ceva ieșit din comun. Îmi fac implant de sprâncene, iar doctorul mi-a spus: „Pregătește-te, Bianca, o să-ți rad o mică porțiune din părul tău, dar îți va crește urgent și vei avea cele mai șmechere sprâncene”. Și sunt tare curioasă ce înseamnă această procedură, dar cum aflu detalii despre ea vă țin la curent. Așa arată sprâncele mele acum…, le cam desenez în fiecare zi, nu prea sunt mulțumită', a spus Bianca Drăgușanu.

                                         

Se pare că această schimbare din viața ei vine după despărșirea definitivă de fostul sos Alex Bodi, întrucât cei doi au avut parte de o relație cu multe suișuri li coborâșuri. Vedeta are mai multe intervenții estetice și de fiecare dată și-a asumat alegerile făcute. Bianca Drăgușanu are blefaroplastie, acid hialuronic în buze, botox, implant mamar și implant fesier.

                                                           



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.85460877418518