Septembrie 22, 2017
Iată beneficiile consumului de avocado despre care nu știai!
Se consideră că fructul de avocado îmbunătățește memoria și reduce riscul bolilor cardiovasculare datorită acizilor grași polinesaturați, care intră în compoziția sa.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Avocado conține un complex întreg de minerale și vitamine indispensabile pentru circulația normală a sângelui. Acesta presupune în primul rând, cuprul, care previne anemia, în al doilea rând, fierul - un element important hematopoietic și, în al treilea rând, vitamina B2, care contribuie în formarea celulelor roșii din sânge. Combinația de cupru și fier într-un singur produs are un efect benefic asupra asimilării acestora în organism.

Fructul de avocado conține cea mai multă fibră naturală decât orice alt fruct. De asemenea avocado conține așa numita proteină a vieții (glutationul). Acest antioxidant important întărește sistemul imunitar al organismului și contribuie la menținerea sănătății sistemului nervos. 

Trebuie să menționăm că nu doar pulpa de avocado are proprietăți benefice, dar și sâmburele. Extractul din semințe de avocado este capabil să reziste la infecțiile fungice și febra galbenă.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0928802490234