Septembrie 20, 2022
Ben și J Lo și-au schimbat complet look-ul după nuntă. Cum arată acum cei doi
Zvonurile mondene spun că Jennifer Lopez ar fi intervenit în garderoba lui Ben Affleck, un tip foarte casual, de altfel.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Într-adevăr, după marea lor nuntă din Georgia, SUA, cei doi sunt pe zi ce trece mai schimbați din punct de vedere al aspectului.

În ceea ce-l privește pe actor, îmbunătățirea este vizibilă, căci a început să fie fotografiat la cămașă, în alb, în crem și, cireașa de pe tort, într-o zi oarecare a săptămânii, soțul cel sexy al cântăreței a apărut la costum, spre deliciul fanilor săi. Nu-i stă rău deloc și ne bucurăm că mai iese din obișnuiții săi jeanși negri și tricouri lărguțe și gri, în stilul Mark Zuckerberg.

Ben Affleck la costum (6) jpg

Ben Affleck la costum (4) jpg

Ben Affleck la costum (5) jpg

Ben Affleck la costum (3) jpg

Ben Affleck la costum (2) jpg

Nu putea fi soțul unei asemenea dive doar cu ținute de puști. În schimb, cameleonica Jennifer a făcut și ea o schimbare. Nu se știe dacă această schimbare se datorează noului său rol sau pur și simplu așa se simte în această perioadă. Oricum ar fi, Jennifer este superbă, ca întotdeauna, iar noua coafură stil Olivia Newton-John îi vine de minune.

Jennifer Lopez la repetiții (4) jpg

Jennifer Lopez la repetiții (2) jpg

Jennifer Lopez la repetiții jpg

Jennifer Lopez la repetiții (3) jpg

Jen a fost fotografiată de mai multe ori cu părul creț! Și vizibil scurtat.

Artista a început filmările la ”Atlas”, o nouă producție în care va fi protagonistă. Ea a fost surprinsă de fotoreporteri în timp ce repeta replicile cu unul dintre instructorii săi.

La sfârșitul lunii august, a avut loc marea nuntă a celebrului cuplu Bennifer, 20 de ani mai târziu de la prima lor logodnă.

Bennifer nuntă 2022 (10) jpg

Cântăreața are gemeni de 14 ani cu artistul latino Marc Anthony, iar Ben se implică activ în creșterea și educația celor trei copii pe care îi are cu fost soție Jennifer Garner și care a stârnit recent speculații că în curând se va căsători și ea, după ce a început să poarte pe deget un nou inel de logodnă, cu diamant.

Sursa - okmagazine.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.6794741153717