Iunie 08, 2022
Bella Hadid încinge atmosfera și imaginația cu noua sa campanie publicitară în costum de baie
Este vedeta noii campanii Michael Kors, iar Bella, așa frumoasă cum o știm, apare cu trupul sculptat la vedere. Doar meseria o cere, nu?

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

O vedem într-o atmosferă perfect estivală, de lux, pe un iaht în Miami, unde Hadid își plimbă poșetele râvnite de multe femei cu o atitudine specifică unui model de talie internațională. Costum de baie minuscul și negru, care îi dezvăluie corpul suplu, părul prins în coadă și accesorii mari, impunătoare, dar și ochelari de soare. Toate acestea combinate cu o pereche sexy de sandale negre.

VEZI VIDEO AICI

Bella Hadid (2) jpg 

Bella, în vârstă de 25 de ani defilează în reclamă în mai multe ținute și schimbă, desigur, mai multe genți. A îmbrăcat și o rochie roșie, mulată, dar și un costum de baie întreg, alb-negru. Totul la bordul unui iaht de lux, făcându-ne și mai mult să visăm la mare și soare.

Michael Kors a distribuit imaginile pe rețelele sociale și a notat: ”Unora le place haute”(Some like it haute), făcând desigur referire la celebrul titlu ”Some like it hot”, dar, în cazul de față, haute couture, dar fiind faptul că acesta este un brand de lux.

Campania de brand a fost dezvăluită după ce modelul a fost văzut la Cannes, savurând cea de-a 75-a ediție a Festivalului de Film.

Bella Hadid (3) jpg 

Sursa - okmagazine.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.9385666847229