Februarie 18, 2021
Bărbatul, susținut de soție să poarte fuste mini și tocuri. ”Hainele nu au gen”
De cinci ani merge la muncă zi de zi îmbrăcat în fuste mulate, dresuri colorate şi încălţat în pantofi cu toc. Vorbim despre Mark Bryan, un bărbat de 61 de ani, care nu este nici gay, nici trans. Este căsătorit de 11 ani. Mai mult decât atât, soția lui, o femeie superbă, de altfel, susține stilul vestimentar ieșit din tipare.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Mark Bryan a povestit că totul a început în facultate, când a dansat pe tocuri cu o prietenă, la o petrecere. I-a plăcut şi a repetat experienţa. Nu s-a ferit şi s-a mai urcat pe tocuri din când în când, iar de cinci ani a introdus în garderobă fustele, care spune el, nu fac decât să pună în evidenţă şi mai bine încălţămintea, scrie okmagazine.ro. 

Dacă încercăm să îl analizăm din cap până în picioare, putem observa că în partea se dus arată ca un bărbat, poartă cămăşi, sacouri masculine, chiar şi cravată. În partea de jos a ales să îmbrace haine feminine, are o mulţime de fuste mulate, dresuri colorate şi foarte mulţi pantofi cu toc. Poartă mărimea 41 la încălţăminte şi 38 la fuste. Se încadrează, nu?

Bărbatul este inginer în robotică şi antrenor de fotbal. În timpul liber, restaurează maşini.

”Mă îmbrac aşa pentru că pot. Pentru a fi diferit. Întotdeauna am admirat femeile care poartă fuste strâmte şi tocuri. Nu din punct de vedere sexual, ci pentru puterea pe care o afişează. Nu mă îmbrac aşa pentru a fi mai atractiv din punct de vedere sexual, ci pentru puterea pe care mi-o dă.

Pentru mine, hainele nu au gen. Prefer fustele rochiilor. Rochiile nu-mi permit să amestec sexele. Prefer o ţinută masculină de la brâu în sus şi una fără gen de la mijloc în jos”, a declarat el pentru Bored Panda.

”Când port tocuri, mă simt mai înalt şi mai puternic, cumva”, a mai spus acesta. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.585932970047