Octombrie 16, 2017
Bărbați stilați. Care sunt tendințele în modă pentru bărbați în această toamnă
Care este cheia succesului unui bărbat stilat în această toamnă. Cele mai noi tendințe de modă recomandate de designerii internaționali

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Moda este forma de ați exprima originalitatea în cele mai variate moduri.

Atunci când vorbim de modă, ne referim la stil, personalitate, originalitate, artă, gust, rafinament și pur și simplu elementul care ne reprezintă.

Când alegem o anumită ținută trebuie să fim foarte atenți la stilul abordat, acesta poate comunica mesaje la care nici nu ne-ar fi dus rațiunea, defapt este o alegere a subconștientului nostru care ne comunică starea noastră de spirit.

Toamna aceasta moda atât pentru femei cât și pentru bărbați este una liberă și extrem de diversificată, astfel încât se poate regăsi oricine.

Bărbații sunt o fire mai rebelă la capitolul modă, nu vor să fie supuși anumitor canoane și concepții, astfel se vor simți perfect în această toamnă, în care stilurile și culorile variază de la brand la brand și om la om.

Cele mai noi tendințe pentru bărbații noștri iubiți sunt nemaipomenite.

Ești amator de costum sau porți blugi, sau poate îți place să combini ghetele cu un sacou elegant?

Toamna asta totul este cu putință:

1. Costumele care fac bărbații atât de rafinați, stilați și eleganți, pot fi ușor combinate cu o pereche de adidași sau ghete.

Cei mai renumiți designeri mondiali, au prezentat lucrări rebele pe scena modei în care au îmbinat perfect sobrietatatea costumului cu pantofii sport. Astfel Versace, Valentino și alte case renumite de modă au rupt hotarele modei și conformează stilul de oficiu cu modernul și confortul, totodată reușind să împace tinerii cu stilul clasic. Asta face ca bărbații să arate din ce în ce mai atrăgători, păstrându-le pe deoparte identitatea, iar pe de alta arătându-le latura elegantă prin costumul bine ales.

2. Blugii se poartă cu o cămașă la dungă, pulover floral și felurite tipuri de paltoane, geci sau scurte.

  • Tendința la blugi în această toamnă, sunt blugii suflecați care revin pe scena modei după o pauză de 5 ani.

Prezentările au fost făcute de renumitele case de modă: Dolce&Gabbana, Tommy Hilfiger și altele.
Blugii suflecați se poartă atât cu încălțăminte de sport cât și cu botine de toamnă - iarnă. 
Unica regulă este: 
- La încălțămintea sportivă - blugii se suflecă astfel încât să descopere glezna.
- La botinele de toamnă - iarnă - blugii se suflecă până la nivelul unde începe marginea botinelor.

  • Cămășile la dungă nu vor ieși niciodată din modă. Sunt alegerea perfectă în orice anotimp. Purtați-le cu îndrăzneală în cele mai diverse moduri.

  • Dungile deasemenea apar și pe imprimeul puloverelor, costumelor și altor accesorii pentru bărbați. Mai multe modele putem urmări în colecțiile casei de modă Givenchy.

  • Imprimeurile sunt din nou în trend, iar cel mai popular este imprimeul floral.

3. Gecile sunt mai diverse ca niciodată, astfel fiecare bărbat își poate găsi combinația perfectă.

Cele mai populare tendințe sunt:

  • Bomber - Sunt croite într-un stil neordinar, sunt extravagante și foarte colorate, cu aplicații și imprimeuri din cele mai diverse.

  • Geaca de puf lungă - Sunt vedete sezonului, mai cu seamă pentru toamnele friguroase și începutul de iarnă stilat și călduros. Au apărut inițial în moda femeilor, iar treptat s-au răspândit și în ținutul bărbătesc. Gecile de puf au o lungime care acoperă ușor genunchii sau pot fi la o distanță de 4 degete până la genunchi. 
    La moment este cea mai nouă și revoluționară tendință în moda pentru bărbați.

  • Paltonul Midi Drept - Este ideal pentru adepții stilului clasic. Modelul dat a fost prezentat în câteva variante: cu un singur rând sau cu două rânduri de nasturi; în culori monocromatice și în carouri, cu sau fără curele. 
    Sunt croite elegant, și acoperă jumătate din genunchi!

  • Cojocul de oaie scurt - Este folosit pentru amatorii unui stil rustic. Designerii au prezentat o stilizare a cojocului clasic, care era lung și greoi. Acum cojocul abia de acoperă brâul pantalonilor și este foarte confortabil.

Acestea au fost cele mai noi tendințe ale sezonului. 

Cu puțină creativitate și curaj puteți deveni vedetele toamnei, iar de un bărbat stilat nicio femeie nu se dă la o parte!



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.4154076576233