Martie 04, 2020
B&W îți organizează nunta visurilor tale
Black & White Dance Center a început anul cu dreptul. Să nu credeți că dacă au trecut Prutul și au mai deschis un centru de dans la București au uitat de noi, cei de acasă. Nici vorbă, de această dată au lansat o ofertă de reduceri care cu greu îi poți rezista dar și noi servicii.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cunoscându-i ca profesioniști în domeniul său era de așteptat că nu se vor opri doar la capitolul, dansuri. O nouă provocare pentru B&W este organizarea evenimentelor, începând cu nunțile, cumetriile, zilele de naștere cât și corporativele.

 

Black & White Dance Center

 

Toate aceste vor fi desfășurate în mici detalii și organizate pe pași pentru a creea din visul invitațiilor o adevărată poveste.

Interpreți, dansuri de orice gen, moderatori, show-uri de lumini, decor și tot ce poate creea o atmosfera incendiară o va realiza cu mult profesionalism B&W. Tot ce trebuie să faci este să îi contactezi pentru a programa o întâlnire și a stabili ziua când ești disponibil pentru ați spune preferințele ce țin de eveniment.

 

 

Așa cum surprizele se țin lanț, ar fi păcat să nu vă spunem și de oferta 50 % reducere la organizarea nunții. Prețul integral ar fi de 400 € iar cu oferta de 50 % reducere, se achită doar 200 € pentru un scenariu ca la carte și organizarea la cel mai înalt nivel.

Nu doar că îți face o reducere specială dar îți mai face și un cadou – DANSUL MIRILOR. Tinerii însurăței vor fi instruiți gratuit de cei mai buni experți de la B&W, astfel Primul Dans se va transforma într-o amintire frumoasă care va atrage atenția tuturor invitaților!

 

 

Acestea sunt doar câteva din multele surprize care și le-a planificat B&W pentru 2020. Fiind foarte entuziasmați de ceea ce fac, promit un an memorabil, așa că vă îndeamnă să fiți cu ochii pe ei pentru a beneficia de toate ofertele fierbinți care deja au început să intre în vigoare!

Pentru orice detaliu ce ține de buna organizare a evenimentelor și servicii de colaborare, nu ezistați să îi contactați la nr. 060338823



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.93108487129211