Martie 13, 2017
Balurile de Primăvară AQUARELLE. Care sunt cele mai memorabile prestații?
Prima revistă pentru femei din Moldova AQUARELLE nu se mulțumește cu jumătăți de măsură. Mai ales atunci când vine vorba de evenimente pe care le organizăm cu drag, așteptându-ne prietenii, partenerii și cititorii. Indubitabil, una dintre cele mai semnificative festivități pentru redacția noastră este Balul de Primăvară care a devenit, de altfel, o tradiție frumoasă și durabilă. Urmează încă una: noi oaspeți, noi artiști și un spectacol de excepție împreună cu invitații speciali — Carla`s Dreams. Oricât de „altfel” ar fi fiecare Bal de Primăvară, AQUARELLE ține nespus de mult la fiecare artist care vine pentru a face acest eveniment mai interesant, inedit și mai bun. De aceea, am decis să ne amintim cele mai spectaculoase prestații de la Balurile de Primăvară AQUARELLE 2014 și 2015.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nicoleta Nucă și Brio Sonores — "Vivo per lei"

Piesa „Viva per lei” a legendarului interpret italian Andrea Bocelli în duet cu Giorgia, înregistrată în 1995, a ajuns și la Balul de Primăvară AQUARELLE 2015. Melodia este arhicunoscută, provoacă emoții oricărui ascultător și nu te poate lăsa indiferent. În pofida acestui fapt, după ieșirea pe scenă a Nicoletei și băieților de la Brio Sonores, cei prezenți au și uitat cum sună varianta originală. Împreună, Brio Sonores formează o forță muzicală impunătoare, iar contribuția emoțională și profesională a Nicoletei a conturat piesa, adăugându-i finețe.

Dan Bittman – "Și îngerii au demonii lor"

Hitul invitatului special al Balului de Primăvară AQUARELLE 2015, Dan Bittman, „Și îngerii au demonii lor” a fost interpretat impresionant, împreună cu interpreții autohtoni și membrii redacției. Nelly Ciobanu, Dianna Rotaru, dar și Mihaela Sîrbu au cântat împreună cu Dan Bittman, manifestându-și deosebita considerație față de acesta.

BLUE — "You Make Me Wanna"

În anul 2014, AQUARELLE a reușit să organizeze un concert exclusiv pentru chișinăuieni, invitând formația britanică BLUE, care are milioane de fani în toată lumea. Cei prezenți în sală au fost învăluiți de un sentiment unic atunci când, în patru voci, a răsunat hitul lor plin de amor și inspirație.

Adrian Ursu și Olia Tira – "Sarà perché ti amo"

„Probabil, pentru că te iubesc”. Așa sună, în română, denumirea piesei. Numărul artistic a scufundat publicul într-o atmosferă cu adevărat italiană. Raportată la prestația artiștilor, denumirea piesei își pierde un cuvânt — probabil. Noi îi iubim pentru atitudinea și talentul lor, fără niciun „probabil”.

Alexandru Manciu și Karizma – "Aș vrea"

Primăvara aduce cu ea multă voie bună, iar piesele de dragoste coincid cu starea de spirit sau cu dorințele noastre. „Aș vrea” este o piesă care atinge coardele sufletului și amintește despre căldura pe care o purtăm iubiților sau iubitelor noastre. Un duet de milioane la Balul de Primăvară din 2014!

Dara - „Влюблены”

Primăvară nu poate fi vibrantă decât atunci când suntem îndrăgostiți. Trebuie să visăm, să mergem desculți când plouă și să savurăm din plin ceea ce avem mai scump – iubirea. Nu în zadar ne spune Dara că „ceea ce pentru ei este doar un cuvânt, pentru noi este un vis”. Visați alături de AQUARELLE!

Nelly Ciobanu – "Tu iubire"

Deși artiștii de peste hotare sunt întotdeauna bineveniți la evenimentele AQUARELLE, trebuie să-i valorificăm și să-i prețuim, mai întâi, pe cei de acasă. Nelly Ciobanu este un exemplu perfect în acest sens. Ani la rând, interpreta reușește să cucerească oaspeții revistei fie sensibilizându-i, fie ridicându-i în picioare cu ritmuri mișcătoare!

Dara și Andrei Glavan - "Baila Morena"

Dara și Andrei au fost la Balul de Primăvară 2015 mai puțin lirici. Piesa lor și maniera de interpretare au expediat impulsuri puternice direct în sală. Era dificil să stai locului și să nu-ți dorești aventuri cu miros de primăvară.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.54288601875305