Martie 20, 2019
Balul de Primăvară AQUARELLE 2019 va avea loc pe 30 martie!
Unul din cele mai așteptate evenimente ale anului, Balul de primăvară AQUARELLE, se va desfășura pe 30 martie, ora 18:30, la Palatul Național "Nicolae Sulac".

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cel mai așteptat eveniment al anului, cu deviza "Love.Spring.Aquarelle" se apropie cu o viteză incredibilă! Premiul anual al primei reviste de femei a țării AQUARELLE în acest an va avea loc pe 30 martie, ora 18-30, în Palatul Național "Nicolae Sulac", promite să fie un eveniment cu adevărat grandios. Timp de 16 ani, "AQUARELLE" nu încetează să își bucure cititorii cu un spectacol colorat, care este dedicat acordării premiilor celor mai buni specialiști din domeniul artei, muzicii, televiziunii, medicinii, cosmetologiei și altor activități.

În fiecare an, oaspeții evenimentului primesc o șansă unică de a vedea și de a auzi cei mai populari artiști ai țării noastre, vedete cu renume mondial, artiști ale căror nume evocă o furtună de emoții. Ca parte a Balului de Primăvară AQUARELLE 2019, pe scenă vor apărea Adrian Ursu, Olia Tira, Natalia Gordienko, AKORD, Dianna Rotaru, NATAN, Ionel Istrati, Iuliana Beregoi, Proiectul SunStroke, Cristina Scarlat, Valeria Pașa, Aliona Moon și mulți alți artiști celebri.

Headliner-ii Balului de Primăvară AQUARELLE 2019 - talentata Irina Rimes și incendiara trupă The Motans, vor crea o atmosferă festivă unică pe scena Palatului Național.

 

 

Irina Rimes, este deținătoarea unei voci unice, compozitoare și antrenor al celebrului proiect de televiziune "Vocea Romaniei", va încânta invitații la eveniment cu hiturile sale "Visele", "Bolnavi amindoi", "Ce sa intimplat cu noi", "Nu stii tu sa fii barbat" care sunt bine cunoscute publicului moldovenesc, iar interpreții hit-urilor "Jackpot", "Versus", "Inainte sa ne fi născut", "1000 RPM" sunt neegalabilii The Motans, care au câștigat inimile artiștilor români precum Delia, Inna etc. vor apărea în fața publicului Balului de Primăvară a revistei AQUARELLE.

Nu ratați cel mai extraordinar eveniment al sezonului!

Primavara vine cu AQUARELLE! Grăbiți-vă să procurați bilete pentru acest spectacol încântător!

Veste îmbucurătoare!!! La Balul de Primăvară AQUARELLE 2019 veți avea parte de o surpriză spectaculoasă! Vine un invitat excepțional de peste Prut - curajosul, talentatul și incredibilul Connect-R!!!! 

 

 

Telefon: 078 500 400

Rezervarea biletelor

 

 

 

Partenerul general:

AMC American Medical Center

 

Partenerii:

Bristol Central Park Hotel

La Nobiltà Del Gusto

EFES MOLDOVA 

Lion's Jewellery

GSS Securitate



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.82608866691589