Aprilie 03, 2019
Balul de Primăvară AQUARELLE 2019: Cel mai bun producator de mobilă

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

O lume întreagă vorbește despre evenimentul Balul de Primăvară AQUARELLE 2019, care a avut loc în această sâmbătă, la Palatul Național "Nicolae Sulac". Pe scenă au evoluat cei mai vestiți interpreți de la noi din țară, care au cântat cele mai tari piese. Aceștia sunt: Adrian Ursu, Olia Tira, Natalia Gordienko, AKORD, Dianna Rotaru, NATAN, Ionel Istrati, Iuliana Beregoi, SunStroke Project, Cristina Scarlat, Valeria Pașa, Aliona Moon și Cristian Porcari. De asemenea, pe scenă au evoluat cei mai în vogă artiști de peste Prut, Irina Rimes, Connect-R și The Motans. Gazda serii au fost prezentatorii Igor Sîrbu, Dianna Rotaru, Andrei Porubin și Lili Lozan. Evenimentul a fost grandios. 

 

 

Ca și în fiecare an, tradițional la Balul de Primăvară organizat de echipa AQUARELLE, au fost înmânate premii pentru cei mai buni specialiști în cele mai diverse domenii. 

Astfel, la categoria Cel mai bun producator de mobilă a acumulat 17800 de voturi, și a câștigat în această nominalizare - Fabrica de mobila Ambianţa.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0187082290649