Iunie 03, 2022
Au numit-o „Femeia Fantastică”. Cine este avocata lui Johnny Depp pe care acum o adoră toată lumea
Fanii au supranumit-o „Femeia Fantastică”. Camille Vasquez, avocata lui Johnny Depp în procesul de defăimare pe care actorul i l-a intentat fostei soții Amber Heard, a devenit star peste noapte. Admiratorii actorului o adoră acum la fel de mult ca pe el. Verdictul a fost în favoarea lui Johnny, iar de-a lungul celor șase săptămâni de proces, clipuri cu Depp și avocata sa, îmbrățișându-se ori făcând schimb de notițe, s-au viralizat în mediul online.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Camille Vasquez a făcut parte din echipa de nouă avocați pe care Johnny Depp a angajat-o pentru a-i reabilita imaginea.

În social media, Vasquez este acum o adevărată vedetă. Ieri, la ieșirea din sala de judecată, fanii i-au strigat: „Te iubim, Camille!”. Iar clipurile în care ea o interoghează pe Amber Heard sunt virale.

 

Zeci de persoane au exultat la anunţarea verdictului în fața tribunalului. În spatele unei bariere de securitate, unii spectatori purtau pancarte în sprijinul actorului american, iar un bărbat era îmbrăcat în Jack Sparrow, personajul interpretat de Depp în „Piraţii din Caraibe”.

După aflarea deciziei juriului, Camille Vasquez a declarat: „Ceea ce noi am susținut de la început.”

Johnny Depp Wins Defamation Case Against Amber Heard 

 

Cine este Camille Vasquez

Vasquez are 37 de ani. S-a născut în San Francisco. Părinții ei sunt de origine cubaneză și columbiană, Leonel și Maria Vasquez. Camille are o soră care este medic pediatru în Los Angeles.

Lucrează la firma de avocatură Brown Rudnick, care o descrie drept asociată în cadrul grupului de litigii și arbitraj. Este specializată pe astfel de procese de defăimare, pe dispute contractuale, delicte legate de afaceri și pretenții de angajare.

„Camille este expertă în a formula strategii pe litigii ofensive și defensive pentru clienții privați”, se arată în biografia ei. „Are, de asemenea, o vastă experiență în gestionarea paralelă a managementului reputației și a comunicării de criză.”

Potrivit paginii sale LinkedIn, Vasquez a absolvit în 2006 Universitatea din California de Sud cu specializare în comunicare și științe politice. Ea și-a obținut diploma în drept, în 2010, la Southwestern Law School din Los Angeles și s-a alăturat firmei Brown Rudnick în 2018.

Nenumărate videoclipuri TikTok se concentrează pe îmbrățișări și notițe pe care Depp și avocata sa le-au împărtășit. 

Multe tinere care aspiră la o carieră de avocat, mai ales din comunitatea latino, văd acum în Vasquez un model de urmat, notează USA Today. 

Potrivit unor surse prezente în sala de judecată, după ce a aflat verdictul, Camille a avut lacrimi în ochi și i-a șoptit colegului ei: „Am câștigat”. 

Depp Heard Trial 

Johnny Depp: „Juriul m-a readus la viaţă”

Actorul Johnny Depp a ieşit învingător miercuri în procesul său dur şi foarte mediatizat intentat fostei sale soţii Amber Heard, chiar dacă juraţii au ajuns la concluzia că cele două vedete de la Hollywood s-au defăimat reciproc prin intermediul presei, notează AFP, potrivit Agerpres.

După aproximativ 13 ore de dezbateri într-un tribunal de lângă Washington, juriul i-a dat dreptate vedetei din „Piraţii din Caraibe” pentru toate cele trei motive ale procesul de defăimare, acordându-i despăgubiri de 15 milioane de dolari.

În mod clar, ei au considerat în unanimitate că Amber Heard (36 de ani) a făcut declaraţii false descriindu-se ca victimă a violenţei domestice şi că a acţionat „rău intenţionată”.

Cei şapte juraţi - cinci bărbaţi şi două femei - au decis, de asemenea, și că Johnny Depp a defăimat-o la rândul său pe Amber Heard, acordându-i o compensaţie financiară de 2 milioane de dolari.

Actriţa, prezentă la tribunal, a primit verdictul cu o faţă gravă, părând că acuză lovitura.

Ea şi-a recunoscut „dezamăgirea inexprimabilă” într-un comunicat. „Sunt devastată de faptul că muntele de dovezi nu a fost suficient pentru a face faţă puterii, influenţei fostului meu soţ”, a făcut cunoscut ea.

Absent din sala de judecată, Johnny Depp a reacţionat sub forma unui mesaj postat pe Instagram. „Juriul m-a readus la viaţă”, şi-a exprimat el bucuria.

Juraţii au răspuns afirmativ la întrebarea dacă titlul şi două fragmente dintr-un articol, publicat de Amber Heard în 2018 în Washington Post, conţineau remarci defăimătoare la adresa lui Johnny Depp.

Depp v Heard defamation lawsuit, Fairfax County Court, Fairfax, Virginia, USA - 25 May 2022 

Ea s-a descris în acest text ca fiind o victimă a violenţei sexuale şi domestice, însă fără a-şi numi fostul soţ.

Estimând că acest articol i-a distrus reputaţia şi cariera, Johnny Depp şi-a dat în judecată fosta soţie, pretinzând despăgubiri de 50 de milioane de dolari.

Amber Heard, care a apărut printre altele în „Justice League” şi „Aquaman”, a contraatacat şi a cerut dublul. Ea a obţinut parţial câştig de cauză miercuri, juraţii considerând că avocatul lui Johnny Depp, Adam Waldman, a făcut afirmaţii defăimătoare atunci când a numit acuzaţiile de abuz sexual ale lui Amber Heard „un complot” în jurnalul Daily Mail în 2020.

Sursa - peroz.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.62982082366943