Februarie 01, 2023
Ashton Kutcher a fost "enervat" de dezvăluirile fostei soții, Demi Moore, în 2019
Actorul a recunoscut că a fost indignat de publicarea memoriilor fostei sale partenere de viață, cu detalii despre viața lor.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vorbind pentru revista "Esquire", Ashton Kutcher a declarat că lansarea cărții lui Moore, "Inside Out", i-a afectat atât pe soția sa, Mila Kunis, cât și pe copiii lor - fiica Wyatt, în vârstă de opt ani, și fiul Dimitri, în vârstă de șase ani - din cauza interesului reînnoit și a atenției mediatice asupra familiei lor.

Demi Moore and Ashton Kutcher's Relationship: A Look Back

"Ajunsesem, în sfârșit, într-un punct în care presa renunțase să mai scrie despre mine Mila, despre viața și familia mea", povestește Ashton Kutcher. "Și apoi, a doua zi, [paparazzi] erau la școala copiilor mei".

Deși Kutcher spune că nu are "resentimente" față de fosta sa soție și nici "nu vrea să redeschidă nimic pe acest subiect", el a recunoscut că este "al dracului de supărat" din cauza bombelor pe care aceasta le-a aruncat în povestea sa. În cartea sa, actrița Demi Moore a vorbit în profunzime despre căsnicia ei cu Ashton Kutcher. Cei doi au fost împreună din 2003 până în 2011 - opt ani, dintre care șase au fost căsătoriți. Divorțul lor a fost finalizat în 2013.

Ashton Kutcher "și-a mușcat limba" în ziua lansării biografiei lui Demi

demi moore ashton kutcher jpeg 

"Nimic nu te face să resimți eșecul mai mult decât divorțul", a declarat Kutcher pentru "Esquire". "Divorțul se simte ca un eșec total. Ai eșuat în căsnicie".

Într-unul dintre capitolele cărții sale, Demi Moore nu s-a abținut de la detalii despre relația lor, susținând că decizia de-a face o partidă în trei a contribuit la despărțirea lor și i-a dat lui Ashton Kutcher undă verde să o înșele. "Pentru că am adus o a treia persoană în relația noastră, a spus Ashton, asta a estompat liniile și, într-o oarecare măsură, a justificat ceea ce a făcut", descria Demi Moore situația. "Cred că toate acestea au fost modul lui de a încerca să iasă din căsnicia noastră".

Ashton Kutcher Says Having a Kid with Demi Moore “Would Have Been  Incredible”

În ziua lansării volumului, actorul a ales să își muște limba, încercând să nu aibă nicio poziție vizavi de cele publicate. "Eram pe punctul de-a apăsa pe butonul unui tweet foarte sarcastic. Apoi mi-am văzut fiul, fiica și soția și l-am șters.", a scris atunci pe Twitter starul din "Two and a Half Men", în aceeași zi în care "Inside Out" a ajuns pe rafturile librăriilor

Ashton Kutcher a început să se întâlnească cu Mila Kunis în 2013, care se știau încă de pe vremea când filmau pentru "That 70's Show", și s-au căsătorit doi ani mai târziu.

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.77571439743042