Iunie 25, 2019
Așa mamă, așa fiică! Lilu Ojovan împreună cu mama sa la odihnă!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Prezentatoare TV de la noi din țară, Lilu Ojovan, a plecat la mare împreună cu toți membrii familiei sale. Nici pe părinți nu i-a lăsat de-o parte. Vedeta de televiziune a decis și-n acest an să-i invite pe părinții săi la odihnă, și nu pentru ca ei să aibă grijă de cele două fetițe a lui Lilu, ci pentru ca și ei să aibă parte de odihnă. 

Lilu a postat pe contul său de Instagram câteva poze alături de mama sa. Cele două poartă costume de baie identice, și seamănă izbititor de bine. 

În copilărie nu am fost niciodată la mare cu părinții, așa cum am mai zis, marea noastră din copilărie era verde și trebuia prașită, recuperăm acum. (...)  Părinții noștri merită, pentru sacrificiile făcute și pentru grijile avute. - a scris prezentatoarea TV la această postare. 

 

 

 

Amintim că în acest an, Lilu Ojovan a decis să plece în vacanța în Grecia, regiunea Cassandra. Ea singură și-a planificat vacanța, și se bucură din plin de clipele petrecute pe meleagurile elene alături de soțul său, cei doi copilași, dar și de părinții săi.

 

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.66567516326904