Iunie 03, 2020
Așa mamă, așa fiică! Deva Cassel îi seamănă leit frumoasei ei mame, Monica Bellucci
Deva Cassel, fiica Monicăi Bellucci și a lui Vincent Cassel, va împlini 16 ani în această toamnă și este, deja, un fotomodel foarte apreciat. A moștenit farmecul mamei sale, catalogată drept una dintre cele mai frumoase femei din lume.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Fiica cea mare a Monicăi Bellucci, 55 de ani, și a actorului francez Vincent Cassel, 53 de ani, se alătură unei liste lungi de copii de vedete care au călcat pe urmele părinților. Unii au ajuns actori la vârste foarte fragede, alții cântăreți, iar unii dintre ei câștigă sume fabuloase din imagine, mai cu seamă dacă au moștenit frumusețea părinților.

Astfel, dacă Monica Bellucci este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, cu trăsături apropiate de perfecțiune, nu trebuie uitat nici Vincent Cassel, unul dintre actorii atrăgători din lumea cinematografiei. 

Deva a postat, la un moment dat, o fotografie a sa în oglindă cu una a mamei sale, iar fanii au putut observa că cele două seamănă ca două picături de apă.

 

 

 

                                                                               

 

Așa se face că, la 15 ani, Deva Cassel este unul dintre cele mai apreciate manechine, fiind imaginea parfumului 'Dolce Shine', creație a brandului italian Dolce & Gabbana.

                                                                           

 

Anul trecut, Deva și-a făcut debutul de fotomodel la „Fashion Week” de la Milano, după cum informează Elle.fr. La prima apariție pe podium a fost însoțită de mama sa, Monica Bellucci.

 

                                                             

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.66090273857117