Aprilie 24, 2019
Artista Maksim - victima unui grav accident rutier. Vezi pozele din spital
Una din cele mai îndrăgite interprete din Rusia, Maksim, a nimerit într-un strașnic accident rutier.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Zilele trecute au fost pentru interpreta Marina Maximova, cunoscută mai mult după numele de scenă, Maksim, terifiante. Artista a nimerit într-un grav accident rutier.

Tot corpul interpretei este plin de vânătăi și leziuni, starea îndrăgitei interprete este teribilă. Margarita Sokolova, managerul artistei, a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare despre starea gravă de sănătate a artistei. Aceasta a postat de asemenea, în spațiiul online, câteva poze ale interpretei din spital.

 

 

Interpretei Maksim i se administrează în permanență perfuzii și preparate analgezice, pentru a face față durerilor apărute după teribilul accident. Acesta s-a produs, în timp ce tânăra interpretă se afla în drum spre aeroport, pentru a susține un concert într-un alt oraș din Rusia. 

 

 

Amintim că, interpreta Maksim s-a născut pe 10 iunie 1983, în Rusia. Ea este unica cântăreață care a avut șapte piese consecutive pe primul loc în topul general al clasamentelor radio din țările CSI. Interpreta Maksim s-a bucurat de un succes colosal în anii 2005-2011, devenind una din cele mai îndrăgite artiste din Rusia în acele timpuri. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 6.2788498401642