August 05, 2020
Arnold Schwarzenegger a împlinit 73 de ani și a sărbătorit într-un mod inedit
Celebrul actor Arnold Schwarzenegger a împlinit zilele trecute vârsta de 73 de ani și a sărbătorit alături de copii și de fosta soție.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

A fost petrecere în familie pentru Schwarzenegger zilele trecute – actorul și-a sărbătorit ziua de naștere alături de cei 4 copii cu vârste între 22 și 30 de ani, Katherine, Christina, Patrick și Christopher.

„Momentele în familie sunt cele mai frumoase.”, a adăugat Katherine în comentariile de la fotografia fratelui său, în timp ce soțul ei, actorul Chris Pratt l-a ironizat pe Patrick pentru că nu l-a menționat ca fotograf.

„Ce poză reușită! Asta numesc eu un fotograf priceput. Compoziția, echilibrul, focusul. Oricine a făcut-o e cu siguranță profesionist. Să fi fost chiar Annie Liebowitz? Cineva foarte talentat sunt sigur, dar se pare că nu vom afla niciodată din moment ce nu ai lăsat niciun credit foto”, a glumit actorul din Jurassic World în comentarii.

                                                          

Și Joseph Baena, fiul de 22 de ani al lui Arnold din relația cu Mildred Baena, i-a urat La Mulți Ani pe Instagram: Îi doresc cea mai frumoasă aniversare tatălui meu! Mereu vei fi numărul unu pentru mine.”, a scris acesta.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.55203628540039