Iunie 12, 2018
Ariana Grande s-a logodit! Află cine-i alesul inimii ei!
După o relație cu Mac Miller, care a durat doi ani, Ariana Grande s-a despărțit de fostul iubit, căci n-au fost făcuți unul pentru altul. Acum însă, interpreta, după o relație de câteva săptămâni, a spus - "Da".

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

A așteptat doi ani să fie cerută în căsătorie de fostul său iubit, dar el a cam frânat. Сei doi n-au fost să fie împreună, și s-au despărțit. Destrămarea relației a afectat-o mult pe tânăra interpretă Ariana Grande. Recent, vedeta a început o relație cu Pete Davidson. Cel din urmă, nu a așteptat prea mult, și s-a încumetat s-o ceară în căsătorie pe Ariana Grande. Ea, nu s-a gândit prea mult și a spus - "Da", demonstrând că în dragoste, timpul nu contează.

 

 

Prietenii sunt încântați, spun că cei doi formează un cuplu incredibil. Mamele lor, la fel, s-au întâlnit deja, și acum cuplul se pregătesc deja de nuntă. Artista a anunțat logodna sa prin intermediul rețelelor de socializare, etalându-și inelușul într-o poză în care apare alături de mama sa și de fratele mai mare. 

 

 

Amintim că, Ariana Grande s-a născut la 26 iunie 1993, în Florida SUA. În anul 2008 ea a debutat în calitate de interpretă, interpretând rolul Charlottei dintr-un musical de la Broadway. În 2013 și-a prezentat primul său album "Yours truly". 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0551609992981