Iunie 30, 2022
Ariana Grande, hărțuită de un obsedat! Recidivistul i-a spart casa din nou
Probleme mari pentru îndrăgita artistă. În timp ce era plecată de la domiciliul său din Montecito, California, un obsedat care o urmărește de ani buni i-a pătruns din nou în casă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Aharon Brown face gestul necugetat chiar în ziua în care Ariana Grande împlinea 29 de ani, anunță TMZ.

Cântăreața are probleme cu Brown de mulți ani: au existat mai multe ordine de restricție împotriva lui, pe care acesta le-a încălcat. Și acum  Aharon Brown a fost arestat și se află în custodia poliției.

Bărbatul a fost arestat și în septembrie 2021, după ce s-a prezentat la domiciliul lui Grande din Los Angeles înarmat cu un cuțit și a strigat agentului de pază al artistei: ”Te omor și pe tine și pe ea!”.

Ariana Grande - Wikipedia

Atunci, solista a dat declarații la Curtea Superioară din Los Angeles și potrivit PageSix, a notat, în vederea obținerii unui ordin de restricție: ”Simt că eu și familia mea nu mai suntem în siguranță.”

Ordinele de restricție nu l-au oprit pe ciudat, iar el i-a pătruns în casă și încearcă tot timpul să se apropie de vedetă.

Brown este iarăși acuzat de urmărire, hărțuire, intrare prin efracție, stricarea firelor electrice, violarea unei decizii a Curții, iar el a pledat: nevinovat.

ARIANA GRANDE: YOU WILL BE AMAZED BY THIS – THE INDIAN FACE 

Sursa - okmagazine.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0867483615875