Decembrie 07, 2022
Are 90 kg, dar asta nu o împiedică să fie sexy. Ashley Graham, dezinhibată pe covorul roșu
La 34 de ani, Ashley Graham este mamă a trei copii și unul dintre cele mai apreciate modele plus size ale momentului. Cântărește în jur de 90 kg, însă nu lasă numărul kilogramelor să îi strice aparițiile pe covorul roșu.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

La British Fashion Awards, Ashley Graham și-a etalat formele voluptoase în două ținute îndrăznețe. Mai întâi, și-a făcut apariția pe covorul roșu într-o rochie bleu, vaporoasă, despicată în față. Într-un moment de neatenție (sau poate chiat intenționat), vedeta și-a etalat lenjeria intimă în fața paparazzilor.

 

La after party, vedeta a fost la fel de dezinhibată. A ales o rochie de satin, care s-a mulat pe corpul ei cu rotunjumi.

 

La începutul anului, Ashley Graham, care era deja mama unui băiețel, a mai adus pe lume încă doi, gemeni. Chiar dacă este model plus size și și-a acceptat formele voluptoase, modelul a avut totuși un șoc când și-a văzut corpul după nașterea gemenilor. Ashley a dezvăluit că burta i s-a umplut de vergeturi, iar acest lucru a demoralizat-o. 

“După naștere, a trebuit să învăț să îmi iubesc din nou corpul. Înainte eram un sex symbol, acum sunt o mășînă de făcut copii plină de vergeturi”, a spus vedeta. 

 

Ashley și-a învins temerile și a postat o imagine cu burta să cu vergeturi pe rețelele de socializare. Apoi și-a găsit liniștea. “După ce am postat acea imagine, am reușit să găsesc din nou pacea -  cu mine și cu corpul meu. Nașterea a fost incredibilă, însă experiență de după a fost copleșitoare. Multă vreme nici nu am putut să merg că lumea, dar să mai fac și sport… Tremuram, nu mă regăseam…Plănuisem să mă întorc la munca după 8 săptămâni, dar eram un dezastru. Când mă uitam în oglindă, încă păream însărcinată”, a spus Ashley.

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0078816413879