Martie 13, 2020
AQUARELLE și prietenii la restaurantul SURPRIZĂ

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Prieteni, vrem să vă prezentăm un nou local care s-a deschis la Chișinău. 

Mai degrabă, restaurantul Surpriză – e un loc istoric, activează în capitală din anul 1998, iar în luna septembrie 2019, a primit a doua viață. 

 

Echipa restaurantului Surpriză, AQUARELLE și prietenii

Restaurantul care arată ca la carte și are un design interior stilat, invită toți doritorii să vină aici. Veți avea posibilitatea să gustați mâncăruri tradiționale moldovenești. Fetele de la AQUARELLE deja au fost la restaurantul Surpriză, s-au relaxat și au gustat deliciile tradiționale. Cu mare drag ne împărtășim cu cele văzute și gustate. 

 

Roman Sadovnicov
Director

Ne-am străduit să păstrăm autenticitatea restaurantului Surpriză, adăugându-i puțin accent. Acum el a devenit mai modern și stilat, astfel încânt, orice oaspete să se simtă aici bine. Suntem mândri de bucătarul șef al nostru, datorită căruia la noi sunt preparate bucate tradiționale moldovenești, care au un gust spectaculos. 

La restaurantul Surpriză poți sta alături de cei dragi. Mai mult ca atât, este un local minunat pentru că oaspeții din afară vor avea posibilitatea să cunoască tradițiile noastre.

 

Anna Danilcenko

Prezentatoare TV

Eu adesea vin în sectorul Buiucani, dar eu nu știam că aici este acest restaurant. Trebuie neapărat să veniți aici. Gustați numaidecât salata Surpriză – e într-adevăr foarte gustoasă. 

 

Dianna Rotaru

Interpretă

Eu des merg pe la diverse evenimente, însă pe mine, ca artist, m-a uimit faptul că aici există atâtea săli, și toate diferite. Aici puteți organiza o aniversare, cu cei mai apropiați prieteni, precum și o nuntă sau cumetrie. 

 

Doina Stratan

Instagramer

Acum, că s-a încălzit afară, recomand tuturor să vină la teresa de la etajul doi. De asemenea, cred că oaspeții din străinătate vor aprecia colecția valoroasă de vinuri.

 

MC MIKE

Prezentator

Surpriză – este un restaurant cu o bucătărie tradițional moldovenească. Mâncărurile sunt autentice, interiorul este confortabil, iar prețurile sunt superbe. Cred că și acest aspect este foarte important. 

 

Vinăria

 

Sala de banchet

 

Sala restaurantului

 

Sala cu șemineu

 

Camera de biliard

 

 

 

 

 

Tatiana Fedorova, bucătar șef 

 

surpriza.md

FB: surpriza.md

Instagram: surpriza.md

Citiți articolul în întregime în revista AQUARELLE din luna martie 2020



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.76601552963257