Martie 17, 2021
Aquarelle 90,7FM: The Motans - Povestea unui naufragiat. Videoclip nou, lăudat de fani!
Denis Roabeș, coautorul și creatorul noii piese, speră ca single-ul trupei The Motans să le placă ascultătorilor!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Revenirea formației cu un nou single în această primăvară a fost cu siguranță pe placul fanilor. E o piesă lentă, sensibilă, pe care au compus-o Denis Roabeș, Alexandru Cotoi, Sebastian Barac și Marcel Botezan, versurile îi aparțin lui Denis Roabeș, iar producția este semnată de Alexandru Cotoi, Sebastian Barac și Marcel Botezan.

La prezentarea videoclipului pe Youtube, aceștia au comentat că Denis Roabeș le-a întrecut din nou așteptările și e timpul ca manelele să fugă din trending.

"“Povestea unui naufragiat” este o piesă pe care am scris-o înaintea piesei Insula, acestea două fiind legate între ele ca și concept și poveste. Este o piesă în stilul clasic The Motans. Știu că de obicei în comunicare artiștii și compozitorii iubesc să spună despre ce e piesa, ei bine, eu nu sunt un mare fan al acestui obicei. Cred că fiecare om înțelege în felul său orice melodie sau vers pentru că fiecare dintre noi are experiențe de viață diferite. Tot ce îmi doresc de la această piesă e să placă ascultătorilor noștri. That's all, totul trebuie să fie simplu, până și într-un comunicat." - a menționat artistul.

Dă play și savurează noua lansare a trupei The Motans - Povestea unui naufragiat.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 4.2005217075348