Mai 06, 2021
Aquarelle 90,7FM: (FOTO) Alexandra Stan comentează pozele intime ce au apărut pe Internet
Vedeta susține că anume fostul ei iubit, Tristan Tate, ar fi trimis pozele cu cei doi dezbrăcați, care au apărut recent în mediul online!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Fotografiile în cauză au deranjat-o și au dezamăgit-o pe interpreta din România, așa că Alexandra Stan a decis să clarifice situația pentru presă: „Este foarte trist că, în 2021, încă se dau poze din intimitate la presă. Mi se pare jenant că unii asta cred că înseamnă să fii bărbat. Cred că ar trebui fiecare să își vadă de treaba lui, separat”, a declarat ea.

Relația interpretei cu omul de afaceri a fost de scurtă durată. Cei doi au ieșit de câteva ori împreună, însă lucurile nu au mers, după care au decis să pună punct aventurii.

„Sunt o persoană asumată. Am avut relații lungi, serioase. Dar, în ultimele luni, am fost singură. Vis-a-vis de ce s-a scris în presă, am ieșit de câteva ori și am simțit că nu e ce trebuie, nu e bărbatul cu care aș putea începe ceva serios și am rupt orice legatură”, a mărturisit Alexandra Stan.

Pozele topless, în care ea apare în brațele lui Tristan Tate, ar fi fost trimise publicațiilor de cancan chiar de el, susține vedeta.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.98249864578247