Decembrie 07, 2021
Aquarelle 90,7FM: Moșule, ce tânăr ești! Iuliana Beregoi lansează o colaborare de Revelion cu Andre
Moș Crăciun e foarte generos cu Iuliana Beregoi în acest an. Printre cadourile pe care i le-a adus deja se numără o colaborare inedită cu trupa Andre!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În ajunul sărbătorilor de iarnă, Iuliana Beregoi continuă să-și bucure fanii cu lansări noi. De această dată, interpreta a prezentat un remake la hitul renumitei trupe Andre - "Moșule, ce tânăr ești".

Cea mai mare surpriză pentru fani este apariția interpretei în videoclip alături de Andreea Bălan și Andreea Antonescu, solistele formației Andre, care au lansat piesa în variantă originală acum mai bine de 20 de ani!

Iuliana Beregoi este adorată de mii de adolescenți și tineri din Republica Moldova, dar și din România. Internauții s-au arătat foarte entuziasmați de premieră: "Am copilarit cu melodia asta. Superb remake-ul, vocea Iulianei e atat de plăcută si dulce. Bravo fetelor, superba colaborare!" ,  "Ador!️ Ma trec niste fiori cand ma gandesc ce imi placea piesa asta cand eram mica!" , "A-ti dat o noua viata acestei piese, pur si simplu superb! O combinatie de voci amazing!".️



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.97307634353638