Mai 28, 2021
Aquarelle 90,7FM: Eurovision 2021 va prezenta imagini video nemaivăzute cu Natalia Gordienko
Azi și mîine vom fi din nou cu ochii pe Eurovision 2021! Organizatorii au anunțat o continuare a show-ului european de muzică, însă într-un format mai neobișnuit.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Toată săptămîna trecută am urmărit cu emoții concursul muzical Eurovision 2021, unde trupa italiană Maneskin cu piesa "Zitti e buoni" a ocupat primul loc la cea de-a 65-a ediție de la Rotterdam. Reamintim, că Moldova a ocupat locul 13.

Pe 28 și 29 mai vom putea revedea evoluțiile artiștilor din țările participante în acest an, însă e vorba de înregistrările video de rezervă. În cazul în care Eurovision 2021 urma să fie anulat din cauza restricțiilor legate de coronavirus, fiecare țară era nevoită să prezinte o înregistrare live făcută din timp - un videoclip care să înlocuiască evoluția artistului pe scena din Rotterdam. Spre fericire, acest lucru nu s-a întîmplat. Totuși, comitetul EBU a decis ca înregistările care nu au fost folosite în acest scop să nu rămână în umbră.

Astăzi, 28 mai pe canalul de Youtube al concursului Eurovision Song Contest, începînd cu ora 22:00 va fi transmis un live stream cu înregistrările de rezervă a participanților care nu s-au calificat în finala de sâmbătă, 22 mai. Mîine, 29 mai, la aceeși oră vom putea vedea înregistrările finaliștilor, inclusiv imaginile video pregătite de reprezentanta Moldovei Natalia Gordienko.

Reamintim, că show-ul tuturor țărilor participante la Eurovision 2021 a avut loc pe scena din Rotterdam în perioada 18-22 mai, iar Moldova s-a calificat în finală și a obținut locul 13.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.64045357704163