Septembrie 27, 2021
Aquarelle 90,7FM: Funeraliile Andreei Bostănică pe Instagram. Ce a pățit vedeta
Numită și Regina Tik Tok-ului, celebra bloggeriță a fost înmormântată de hackeri. Află ce a povestit chiar ea!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Durere fără margini pentru Andreea Bostănică. Aceasta și-a pierdut accesul la contul său de Instagram cu peste 660 mii de urmăritori. De vină sunt hackerii care i-au spart contul și au înmormântat-o pe vedetă.

Pentru a clarifica situația, bloggerița a postat un mesaj video în care a menționat că infractorii au scris în cont că ea este moartă, însă acest lucru nu este adevărat. Andreea e vie și e perfect sănătoasă. După asta a mai realizat că nu poate intra în profilul său, deci nu are acces la el, povestind despre cele întîmplate cu lacrimi în ochi.

Mai mult, la solicitarea ei de a-și recupera pagina de Instagram, hackerii i-au răspuns: "Ne pare rău pentru pierderea voastră, înmormîntare ușoară și condoleanțe".

Într-un alt filmuleț video, Andreea Bostănică a ținut să accentueze faptul, că nu este o vorba de o istorie special creată în scop de clickbait și că nu mai este sigură de faptul că-și va putea recupera contul. În același timp, Instagram nu îi permite să facă alt cont și i le șterge automat pe toate pentru că o percepe ca decedată, așa că vedeta a anunțat că va fi activă pe contul mamei sale.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.6585111618042