Martie 19, 2021
Aquarelle 90,7FM: Colaborare de zile mari! 3 Sud Est și Andra au prezentat - Jumătatea mea mai bună
Cine-ar fi crezut că în plină pandemie de Covid-19, legendarii și talentații artiști români 3 Sud Est și Andra ne vor aduce o surpriză de zile mari, pentru a ne alina durerea și a ne mângâia sufletul.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Astăzi, 3 Sud Est  și Andra au prezentat o piesă nouă cu videoclip -  Jumătatea mea mai bună. Imaginile video ne dau de înteles că cei 4 muzicieni s-au distrat de minune la filmări. Rezultatul colaborării lor a fost pe măsura așteptărilor fanilor și a urmăritorilor. 

"Dragii nostri prieteni, suntem incantati sa impartasim cu voi bucuria lansarii acestui cantec. Colaborarea cu Andra e una speciala si de aceea am fi bucurosi sa aflam parerea voastra despre noul nostru single "Jumatatea mea mai buna"." - a menționat trupa 3 Sud Est pe social media.

"Astăzi vă prezint prima mea colaborare cu 3 SUD EST, sper să vă placă! Jumătatea mea mai bună înseamnă omul care mă înțelege, mă respectă, mă încurajează. Toți avem nevoie de un astfel de om în viața noastră pentru a ne simți compleți! Play, share și repeat dacă și voi credeți că dragostea face minuni!" - a scris Andra. 

"M-am simțit din nou la 18 ani cu această piesă! Artiștii adolescenței noastre,sunteți valoroși! Vă iubesc", "TOP", "Colaborarea anului 2021", sunt doar câteva dintre primele reacții ale internauților la prezentarea mult-așteptatei premiere.

După ce atât Andra cu întreaga sa familie, cât și Mihai Budeanu din 3 Sud Est au trecut prin neplăcuta experiență de a se infecta cu Covid-19, se poate observa că această colaborare a venit ca o gură de aer proaspăt pentru artiști și fanii lor!

Cum crezi, "Jumătatea mea mai bună" va ajunge în topuri?



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.89168190956116