Octombrie 29, 2021
Aquarelle 90,7FM: Clipe de coșmar în viața Elenei Gheorghe. Covid-19 i-a afectat toată familia
Interpreta a povestit despre calvarul prin care a trecut chiar ea, dar și întreaga sa familie!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În mod normal, Elena Gheorghe e foarte activă pe Instagram și postează cel puțin un InstaStory pe zi, însă în ultima vreme interpreta s-a făcut mai puțin observată pe rețelele sociale, lucru care i-a îngândurat pe urmăritorii săi. În cele din urmă, s-a dovedit că artista a trecut printr-o perioadă mai grea, cauzată de noul coronavirus.

Curiozitatea fanilor a determinat-o pe Elena să vină cu lămuriri. Astfel, a ieșit la ivelă faptul, că nu mai puțin de 11 membri ai familiei sale au fost infectați cu coronavirus. Din mărturiile sale reiese că ea a făcut o formă mai ușoară, însă la alți 11 membri ai familiei sale situația a fost mult mai gravă. După trei săptămâni de zbateri, conversații cu doctori, medicamente și încercări disperate de a rezolva problemele cu care s-au confruntat cei dragi, Elena poate zâmbi ușurată.

„Prima zi după 3 săptămâni când pot zâmbi cu adevărat… în tot acest timp am trecut prin toate stările, de la neputință la disperare, de la a accepta tot ce ne e dat la o bucurie imensă că suntem toți bine! Familia mea, 11 membri, am avut Covid, unii cu simptome severe, alții medii, iar ceilalți ușoare. N-am fost în stare și nici nu am avut putere să postez nimic, eu am fost “asistenta” de serviciu la mine acasă pentru 4 oameni dragi care aveau nevoie de medicamente, mâncare, sprijin 24/24, eram pe telefoane și cu ceilalți, dar și cu medici, asistenti și vă împărtășesc experiența mea pentru că sunt alături de toți cei care au trecut sau trec prin așa ceva și nu-s puțini din păcate, sunt foare mulți”, a povestit Elena Gheorghe, pe Instagram.

„Ne-am lovit de toate problemele sistemului sanitar care este blocat, nu mai sunt locuri în spitale și nu vă spun asta pentru că am vazut la televizor, ci pentru că am sunat la fiecare spital în parte, la toate cunoștințele pe care le aveam ca să găsesc un loc pentru un membru care nu mai putea fi tratat acasă, a fost jocul mintii iar saturația lui era din ce în ce mai mică.

După ore bune petrecute pe coridorul spitalului, a doua oară căci prima a fost fără succes, o minune a făcut să găsim un loc… apoi pentru că nu răspundea la tratament a fost o cursă pe viață și pe moarte la propriu să gasim un medicament care nu se găsește în spitale, nici în farmacii, practic nicăieri în România (cel puțin la momentul acela), iar timpul era scurt trebuia găsit repede, asta ne-a epuizat psihic dar cu ajutorul lui Dumnezeu l-am găsit după două zile de căutari prin niste oameni minunați cărora le vom fi recunoscători mereu.

Acum ne recuperăm fizic dar mai ales psihic pentru că n-a fost ușor dar mulțumim mereu că ne-a fost dat să întâlnim îngeri care au venit să ne salveze. Oameni dragi, nu vă dau sfaturi, căci nu sunt specislist, eu sunt artist, însă protejați-vă și iubiți-vă familiile, prietenii, semenii, căci ura este ultimul lucru de care avem nevoie. Războiul nu se dă între noi, oamenii, ci între oameni și virus. Toți merităm să fim iubiți și salvați", a mai adăugat artista.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.81965899467468