Iulie 20, 2021
Aquarelle 90,7FM: Cher nu știe de vârstă. La 75 de ani interpreta arată fenomenal (FOTO)
An de an, Cher ne impresionează tot mai mult cu aparițiile sale, iar vârsta nu e o provocare pentru ea. Chiar dacă a împlinit 75 de ani, interpreta continuă să arate fenomenal.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Aflată în vacanță cu prietenii prin Italia, Cher a făcut senzație în Portofino. Paparazi au surprins-o îmbrăcată în colanți negri, bluză strălucitoare, o jachetă bomber, și încălțăminte cu toc.

După ce a luat masa, Cher și-a cumpărat o înghețată la desert. Mai tîrziu, vedeta s-a văzut obligată să renunțe la încălțări, după ce aproape a căzut din cauza lor. Ea a umblat desculță spre port, făcându-se observată și de câțiva fani care au salutat-o în drum spre iahtul ei.

Apropo, Cher e absolut îndrăgostită de Italia. Deoarece, în perioada pandemiei nu a avut posibilitatea să meargă acolo, încă la primul lockdown vedeta scris pe Twitter următoarele: Îi doresc Italiei toată fericirea pe care mi-a adus-o de-a lungul anilor. Oameni sunt veseli, prietenoși și generoși în spirit. Nu am avut parte de nicio secundă de nefericire acolo. Mă rog ca râsetele și sunetul de pahare ciocnite să revină după dezastru.”



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.77673172950745