Mai 26, 2021
Aquarelle 90,7FM: Ceasu bate iar - o nouă piesă și un videoclip ce-i aparțin Cleopatrei Stratan
E uimitor cât de talentată e Cleopatra Stratan! Se pricepe bine nu doar la cântat, dar și la compus piese, iar cele mai noi videoclipuri ale artistei au fost regizate chiar de ea!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Moldoveanca a prezentat o nouă lansare muzicală despre iubire, romantică și visătoare - "Ceasu' bate iar". Muzica, textul și conceptul video iî aparțin interpretei. Mai mult, la orchestrarea și mixul piesei a contribuit chiar logodnicul artistei, Edward Sanda. Cei doi au colaborat împreună și la piesa "Vorba de tine", lansată cu o lună în urmă.

În doar 24 de ore de la prezentare, videoclipul piesei "Ceasu' bate iar" a acumulat deja peste 50.000 de vizualizări. Internauții au fost încântați de cele auzite.

"Piesa “Ceasu’ Bate Iar” este a doua de pe EP-ul meu și reprezintă gramul de nebunie în dragoste și ceea ce putem percepe cu sentimentele pe care le trăim. Piesa este scrisă și compusă de mine și orchestrată de Edward Sanda. Conceptul și scenariul clipului îmi aparțin și a fost filmat de Alex Ispas! Le mulțumesc din suflet echipei cu care am adus la viață acest proiect frumos și sper să vă placă piesa!" - a menționat în descrierea piesei Cleopatra Stratan.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.99588656425476