Octombrie 01, 2021
Aquarelle 90,7FM: Britney Spears pozează NUD pe Instagram! "În sfârșit...liberă"
În viața interpretei a început o nouă etapă, după ce cu câteva zile în urmă a fost eliberată de sub tutela tatălui ei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

De curând, Jamie Spears a fost suspendat din rolul de tutore, fapt sărbătorit nu doar de fanii interpretei, dar și de Britney Spears care a pornit într-o aventură spectaculoasă alături de iubitul ei, Sam Asghari.

Din postările foto și video ale artistei de pe Instagram, putem observa că interpreta e în culmea fericirii sau mai exact "în al nouălea cer", după cum a menționat în descrierea unul filmuleț, în care pilotează desinestătător un avion privat ce se îndreaptă spre o insulă exotică.

Acum că e liberă să facă ce vrea și nu mai trebuie să-și înștiințeze tatăl despre toate deciziile pe care trebuie sau nu trebuie să le ia, Britney devine tot mai îndrăzneață și își uimește fanii cu o compilație de poze nud, în care apare dezgolită complet.

La postarea sa, interpreta a menționat că nu a folosit deloc photoshopul și că distracția în oceanul Pacific nu i-a făcut rău nimanui până acum.

Urmăritorii interpretei sunt enorm de bucuroși pentru ea, la fel și unele vedete ca Paris Hilton, o prietenă apropiată a vedetei, care a menționat: "So happy for you, beautiful".



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.7959530353546