Decembrie 03, 2021
Aquarelle 90,7FM: Bradley Cooper, declarații despre împăcarea cu Irina Shayk
Actorul a făcut o declarație neașteptată despre fosta lui iubită, Irina Shayk.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Multe cupluri care s-au destrămat și-ar dori să aibă o relație precum cea dintre Bradley Cooper și Irina Shayk. Celebrul actor a declarat public că este foarte recunoscător pentru relația de prietenie pe care o are cu fosta lui iubită, dar nu a comentat zvonurile cu privire la o posibilă împăcare.

Actorul în vârstă de 46 de ani a participat recent la premiera din New York a filmului Nightmare Alley, în care interpretează rolul principal masculin. Spre surprinderea tuturor, alături de el s-a aflat Irina Shayk, care a atras toate privirile cu ținuta sa sexy.

„Este o relație foarte specială”, a declarat Cooper pentru Entertainment Tonight, întrebat fiind despre prezența fostei iubite la eveniment. Totuși, cei doi nu au stat unul lângă celălalt pe covorul roșu.

De ceva timp circulă zvonuri cu privire la o posibilă împăcare a celor doi, după ce Bradley & Irina au fost văzuți foarte des alături de fiica lor, Lea de Seine, în vârstă de 4 ani, mai mult chiar, cei doi au sărbătorit Ziua Recunoștinței împreună și tot împreună au mers la spectacolul The Nutcracker, acompaniați de actrița Anne Hathaway și soțul acesteia.

„Sunt o familie foarte apropiată. Însă nu s-au împăcat oficial”, a declarat o sursă pentru Page Six, citată de Elle.ro. „Fiica lor este pe primul loc în prioritățile celor doi”.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.5159447193146