Februarie 25, 2021
Aquarelle 90,7FM: Andreea Marin a vorbit despre cum fostul soț a profitat de ea
Vedeta TV din România a făcut declarații inedite despre fosta sa căsnicie cu fizioterapeutul turc Tunkay Ozturk. Cei doi au fost împreună între anii 2013 - 2017.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În cadrul unei emisiuni, Andreea Marin a vorbit deschis despre relațiile pe care le-a avut până acum, făcând declarații inedite despre una dintre căsnicii. Prezentatoarea TV a mărturisit, că partenerul respectiv a profitat de celebritatea ei, cățărîndu-se pe umerii ei. 

„Toți bărbații din viața mea m-au luat deja ca o femeie de carieră. Nu am avut mari probleme din punctul acesta de vedere. Nici cele bune, nici cele rele din relațiile mele nu s-au întâmplat din cauza carierei. Nu au avut legătură unele cu altele. Ba chiar dimpotrivă, au ajutat pe celălalt în unul dintre cazuri. Mă refer la cineva mai dornic să iasă în față, ca să spun așa și nu o putea face prin propriile forţe, așa că a făcut-o căţărându-se pe umerii mei.” - a spus vedeta, referindu-se la relația sa cu Tunkay Ozturk.

Andreea Marin a fost până acum căsătorită de trei ori. În 1995 cu Cristian Gheorghiță, în 2006 cu Ștefan Bănică JR. și ulterior cu Tunkay Ozturk.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.3349080085754