Mai 02, 2023
Apariții spectaculoase la Met Gala 2023. Jared Leto s-a îmbrăcat precum pisica lui Karl Lagerfeld
Olivia Wilde, Salma Hayak sau Penelope Cruz au concurat la capitolul celor mai elegante apariții.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Met Gala este, prin tradiție, unul dintre marile evenimente ale modei, iar invitații s-au întrecut în ținute extravagante.

Pentru o rochie, de exemplu, a fost nevoie de peste 3.800 de ore de brodat manual.

Cu siguranță, o apariție ieșită din comun a fost rapperul Lil Nas X. Acesta s-a prezentat pe covorul roșu vopsit din cap până-n picioare în argintiu, cu fața acoperită de pietre și perle.

 

Totuși, a existat și un cod vestimentar. Tema petrecerii de anul acesta l-a avut în prim-plan pe regretatul designer Karl Lagerfeld și fiecare l-a omagiat în felul său.

Jared Leto a venit îmbrăcat precum pisica renumitului creator de modă.

Naomi Campbell a fost o muză pentru Lagerfeld ani buni, așa că s-a simțit în largul el cu tema din acest an.

La rândul ei, actrița Olivia Wilde a purtat o reinterpretare a celebrei rochii-chitară, din colecția primăvară-vară a anului 1983, a celebrului designer.

Dua Lipa, cântăreață: "Rochia mea din această seară a fost creată în 1992 și a făcut parte din colecția lui Karl pentru casa de modă Chanel. Este doar o piesă vestimentară foarte specială pentru casa Chanel și mă simt foarte onorată că am avut ocazia să o port în această seară."

2023 Met Gala Co-Chair Dua Lipa Hits the Red Carpet in classic Chanel gown

Salma Hayak a ales o rochie roșie, făcută la comandă, pentru că "Lagerfeld o iubea în roșu", după cum le-a mărturist ea reporterilor.

 

Pierce Brosnan, actor: "Sunt mândru și bucuros că mă aflu aici pentru a sărbători New York-ul, pentru a sărbători tot ce a însemnat Karl Lagerfeld, regista Vogue și pe Anna Wintour (redactorul-șef Vogue) pentru a sărbători lumea modei și a artelor."

Evenimentul a fost și unul caritabil. Cei aproape 400 de oaspeți, din lumea filmului, a muzicii sau a sportului, au contribuit la strângerea de fonduri pentru Muzeul costumelor. Iar sumele au fost generoase, având în vedere că doar un bilet de participare poate ajunge și la 50.000 de dolari.

Sursa: StirilePROTV



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.74031710624695