Iulie 14, 2017
Antonio Banderas, tot mai tânăr și mai fericit alături de iubita de 37 de ani
Sunt împreună din 2014, iar această relație pare să fie una de bun augur pentru Antonio Banderas, care parcă întinerește pe zi ce trece alături de frumoasa Nicole Kimpel. Recent, vedeta de 56 de ani a fost suprinsă alături de iubita sa, în ipostaze tandre, la o petrecere după Festivalul de Film Ischia din Italia.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Se iubesc nebunește și au arătat asta în diverse rânduri, chiar și în cadrul unor apariții la evenimente de gală. La Festivalul de Film de la Cannes de anul acesta, Banderas și Nicole au oferit un moment pasional, un sărut în văzul tuturor, imagini care au devenit memorabile. Au participat la o mulțime de evenimente de anvergură de când formează oficial un  cuplu, din 2014, iar artistul și mai tânăra sa parteneră sunt într-o nesfârșită perioadă de miere. Cei doi s-au distrat la o petrecere în Italia, actorul fiind foarte drăgăstos, surprins dansând cu iubita în brațe, trăind din plin momentele petrecute alături de ea.

Îmbrăcată sexy, într-o pereche de pantaloni scurți și o cămașă vaporoasă, Nicole a fost atât de atrăgătoare, încât Banderas nu și-a putut lua mâinile de pe ea toată seara. S-au sărutat, s-au ținut în brațe și chiar au dansat senzual, în memoria unei nopți fierbinți de vară. În luna martie, starul își șoca fanii cu vestea că a suferit un atac de cord la începutul anului și că a fost spitalizat în Anglia. După această experiență neplăcută a decis să-și trăiască din plin viața, să se bucure de orice moment și parcă este tot mai tânăr și în putere alături de femeia cu 19 ani mai tânără care îi este parteneră de viață.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.63892912864685