Iunie 02, 2020
Antonia și-a schimbat culoarea părului, așa cum au ales fanii ei
După ce a testat terenul cu ajutorul unei peruci, Antonia și-a luat inima-n dinți și și-a vopsit părul blond. Transformarea nu e radicala, pentru că interpreta a apelat la un degrade, lăsându-și părul în două culori: la rădăcină șaten închis, iar la vârfuri - blond.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Antonia a decis să își schimbe look-ul, odată cu ridicarea măsurilor de restricție din cauza pandemiei de coroanvirus. Îndrăgita cântăreață și-a făcut șuvițe blonde, iar noul ei look a fost foarte apreciat de fani. Nu mai puțin de 12.000 de admiratori de pe pagina de Instagram a vedetei i-au dat like la fotografia cu noul look în doar 2 ore de la postarea acesteia.

                                                                             
Antonia a mai fost vopsită blondă, însă nu complet, așa că înainte de a face schimbarea de look și-a întrebat fanii dacă să revină la acea culoare de păr. Codin Maticiuc a reacționat imediat în dreptul pozei cu Antonia blondă: ”Faptul că nu știu că ai fost vreodată blondă mă neliniștește teribil', a Maticiuc în dreptul imaginii.

Cântăreaţa Antonia a fost inclusă de o publicaţie străină în Top 100 cele mai frumoase femei în 2017. Ea s-a situat pe locul al 11-lea în clasament, surclasând-o pe Monica Bellucci, precum şi pe actriţe premiate la Oscar cum ar fi Keira Knightley, Natalie Portman, Marion Cotillard sau Lupita Nyong’o.

                



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.64399647712708