Februarie 06, 2023
Antonia, imagini considerate mult prea sexy de către fani: “Nu-s destule postări indecente?”
Aproape 60.000 de like-uri a strâns în 20 de ore cea mai nouă postare a Antoniei pe rețelele de socializare. Artista și-a făcut câteva selfie-uri provocatoare, într-un top mulat și decoltat, iar internetul a luat foc.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Postarea Antoniei a împărțit fanii în două tabere: cei care o laudă pentru atitudinea sexy și pentru formele ei irezistibile și cei care consideră nepotrivite imaginile publicate.

“Dacă Antonia și-ar face Only fans cred că le-ar întrece pe toate și mi-aș trece peste orgoliul meu de bărbat și m-aș abona și eu. Dar sper să nu o facă, că rămânem săraci”, spune un fan din prima categorie.

 

Cei din a doua tabără sunt de părere că Antonia nu ar trebuie să se promoveze prin fotografii sexy, ci prin talentul sau muzical.

Ar putea fi un cadru apropiat cu 1 persoană 

Ar putea fi un cadru apropiat cu 1 persoană şi cozi împletite

“Ce nu-nțeleg eu, de de ce vă expuneţi în condiţiile în care aveţi voci grozave?!”

“N-ar fi mai bine să vă promovaţi muzică?”

“Nu-s destule postări indecente? De ce ar vrea cineva care e cunoscut pentru voce să fie apreciat pentru…” – au comentat și alti fani. 

Alții au apreciat naturalețea din imagini, însă și aici ai fost cârcotași care le-au amintit fanilor că Antonia are implanturi cu silicoane.“Naturală ,fără gene puse, fără botox. Cea mai Antonia”.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând jos şi încălţăminte 

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.273811340332