Februarie 23, 2023
Angelina Jolie și fetele sale și-au tăiat părul pentru a ajuta femeile iraniene
Celebra actriță și fiicele sale iau parte într-un proiect artistic, menit să onoreze curajul femeilor din Iran.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Angelina Jolie și fetele sale vor să atragă atenția asupra situației femeilor iraniene. Actrița a prezentat proiectul pe Instagram, platformă de socializare unde Angelina Jolie și-a deschis cont anume pentru acțiuni umanitare. Aici, vedeta a publicat imagini în care ea, Shiloh și Zahara și-au tăiat șuvițe de păr pentru a contribui în cadrul unei expoziții de artă, scrie okmagazine.ro

suvite Angelina PNG 

Proiectul este inițiat de prietena actriței, Prune Nourry, care vrea să arate solidaritatea femeilor lumii cu curajoasele iranience, care se zbat pentru egalitate și drepturi. În felul acesta, alte femei le onorează curajul. Din proiect nu lipsesc Angelina, Shiloh și Zahara Jolie. Actrița a anunțat că oricine se poate implica în proiect și-și poate trimite șuvița până pe 25 februarie, la Paris, Franța, 13 Rue de la Boetie, 75008. Expoziția va avea loc la New York, pe 8 martie 2023, de Ziua Internațională a Femeii.

Angelina Jolie este celebră deja pentru implicarea sa în proiecte umanitare, timp de 20 de ani a fost ambasador ONU. Și-a început activitatea cinematografică de mică și s-a implicat constant în acțiuni internaționale care vizau sănătatea și bunăstarea femeilor și a copiilor.

Iată că și fiicele sale îi calcă acum pe urme. Zahara este unul dintre copiii pe care i-a adoptat, în timp ce Shiloh este fiica biologică a sa și a fostului său soț, Brad Pitt.

Shiloh Jolie Pitt și Angelina Jolie

Shiloh seamănă fantastic de mult cu părinții săi celebri. A luat tot ce era mai bun de la ei, în ceea ce privește calitățile fizice. Cu toate acestea, adolescenta are o problemă cu feminitatea. Nu pare că a ajuns încă în punctul în care s-o îmbrățișeze. Recent, Shiloh s-a tuns din nou băiețește.

Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (3) jpg 

Cu sora Zahara se înțelege de minune și adeseori sunt surprinse împreună, la plimbare sau cumpărături.

Adolescenta rasă în cap seamănă izbitor cu celebrul său tată în tinerețe, este copia sa la indigo. Shiloh Jolie-Pitt afișează și o siluetă foarte subțire, tânăra a și slăbit enorm în doar câteva luni. Paparazii au surprins-o pe stradă, împreună cu sora sa, Zahara.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.82982134819031