Februarie 25, 2022
Angelina Jolie, într-o vacanță de familie în Cambodgia. Cum au fost surprinse actrița și fiica ei
Angelina Jolie a postat o imagine emoționantă din vacanța de familie din Cambodgia, unde apare alături de fiica ei, Shiloh.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Angelina Jolie, în vârstă de 46 de ani, a publicat o postare pe Instagram din recenta ei călătorie de familie în Cambodgia. Actrița, care este mamă a șase copii și în plin divorț de Brad Pitt, a uimit cu această apariție alături de fiica ei, Shiloh.

Angelia Jolie a împărtășit o imagine emoționantă din Cambodgia

Călătoria în Cambodgia a fost asociată cu o poveste emoționantă despre „țara specială”, unde l-a adoptat pe fiul ei, Maddox, în martie 2002. Angelina Jolie a fost senină și elegantă în fotografie, unde și-a dus o mână la inimă, a zâmbit și a privit în pământ în timp ce fiica ei, Shiloh, în vârstă de 15 ani, era alături de ea.

Actrița a fost îmbrăcată în combinația ei obișnuită de ținute monocrome, de data aceasta optând pentru un palton bej, lung și pantaloni gri de in. În descrierea imaginilor postate de Angelina Jolie pe pagina sa de Instagram, aceasta a scris că se întoarce de fiecare cu drag în țara din care și-a adoptat fiul.

„Câteva zile în Cambodgia printre oamenii calzi din zonă și simt că sufletul meu își revine. Aceasta a fost întotdeauna o țară specială pentru mine și familia noastră. Fericită să fiu reunită cu prietenii și colegii de la Fundația MJP din districtul Samlot”, referindu-se la Fundația Maddox Jolie-Pitt, care ajută la combaterea braconajului în Cambodgia.

Angelina Jolie s-a implicat în eforturile de conservare după ce și-a cumpărat o casă în Cambodgia în 2003. Aceasta și-a ajutat fiul să își cunoască și să își îmbrățișeze originile. Când a aflat că pământul înconjurător era infiltrat de braconieri, a cumpărat parcul de 60.000 de hectare și a transformat zona într-o rezervație pentru animale sălbatice.

Explicând mai multe despre program, actrița de la Hollywood a spus: „Echipa în întregime locală conduce programe pentru sănătate, educație și conservare. Am petrecut ceva timp cu pădurarii discutând despre invadarea terenurilor, braconaj și cartografierea rutelor de patrulare.”

Sursa: elle.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1218311786652