Mai 16, 2019
Angelina Jolie în filmul Maleficent 2
Angelina Jolie este cunoscută în întreaga lume, nu doar datorită frumuseții sale excepționale, dar și pentru meritele ei în cinematografie. Fiind laureată a unui Premiu Oscar, trei Premii Globul de Aur și două Screen Actors Guild Awards, ea a fost numită de către Forbes cea mai bine plătită actriță de la Hollywood în 2009, 2011, și 2013.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În ultimul timp, Angelina Jolie nu prea apare pe marile ecrane, însă pe 17 octombrie 2019 o vom putea admira în noul filmul Disney, Maleficent 2: Mistress of Evil.



Primul Maleficent, lansat în mai 2014, a fost pe primul loc la box office, câștigând 69 de milioane de dolari în weekend-ul său de deschidere. În cele din urmă, a strâns o sumă de 758 de milioane de dolari la nivel mondial. Studiourile Disney speră la un profit similar de pe urma unei continuări a filmului „Maleficent“. Potrivit presei din străinătate, Linda Woolverton, care a semnat scenariul pentru prima parte, s-a ocupat şi de următoarea poveste. 

În 2014, Jolie a anunţat că vrea să renunţe la cariera de actriţă şi să se concentreze pe cea de regizor, tocmai din acest motiv producătorilor le-a fost foarte greu să o convingă pe Angelina să se filmeze și în partea a doua. 
 


Text: Liliana Crăciun



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.49864935874939