Decembrie 30, 2021
Angela Sîrbu continuă să fie Moș Crăciun pentru copiii de la Centrul „Curcubeul Speranței”

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Angela Sîrbu, Directorul General al Holdingului „Aquarelle Group”, i-a vizitat și în acest an pe copiii de la Centrul de plasament „Curcubeul Speranței”. Împreună cu partenerii și colegii, femeia de afaceri a adunat pentru micii ei prieteni de la Vadul lui Vodă pachete cu produse alimentare, dulciuri, fructe și haine.  

„Noi, la Aquarelle Holding, avem deja o tradiție: înainte de Anul Nou, venim petrecem timpul cu dragii noștri prieteni de la Centrul de plasament „Curcubeul speranței”, cu care ținem mereu legătura, ne interesăm ce mai fac și de ce lucruri au nevoie. Ultima dată, ei ne-au spus că vor Nutella și marshmallow... și ceva gustoșel. Împreună cu partenerii noștri, le-am îndeplinit și aceste dorințe”, a declarat Angela Sîrbu. 

Drept mulțumire pentru cadourile primite, copiii au recitat poezii, au spus ghicitori și urături reprezentanților Aquarelle Holding, dar și le-au dăruit un brăduț handmade.

„Sunt niște copii extraordinari, învață bine, au visuri mari. Mă bucur că se împart cu secretele lor și că am reușit să devenim prieteni. Mă umplu cu energie pozitivă de fiecare dată când îi vizitez. Îi îndemn pe toți să fie mai buni în preajma sărbătorilor de iarnă și să-i ajute pe cei mai triști decât noi”, a adăugat Directorul General al Holdingului „Aquarelle”.

Angela Sîrbu le-a promis copiilor că, după Anul Nou, le va organiza o vizită la un teatru din Chișinău, unde mulți micuți de la centrul de plasament nu au fost niciodată.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.537415266037