Ianuarie 08, 2021
Andreea Marin a început dieta pentru a slăbi după sărbători. Mănâncă și pâine
În ultimii ani, Andreea Marin a adoptat un stil sănătos de viață, iar schimbările se văd atât pe chip, dar și pe cântar. „Zâna Surprizelor” are, însă, o dietă specială pentru topit kilogramele după Sărbători, pe care a împărtășit-o și fanilor ei, care vor să slăbească și să se simtă mai bine în pielea lor.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vedeta a apelat la ajutorul unui nutriționist. ”Eu fac un experiment acum indicat de medicul meu, nu mănânc deloc, absolut deloc făinoase ( pâine, paste, cartofi, etc), nici dulciuri cu zahăr sau sucuri carbogazoase. Dar mănânc orice în rest, pește, brânzeturi, carne cine vrea poate mânca, unt, smântână, legume, verdețuri”, a scris Andreea pe Insgram. La recomandarea medicului său, prezentatoarea TV coace pâine absolut sănătoasă.

”E mai gălbioară, pentru că e gătită cu ouă, și e gata în doar 5 minute! Evită făina tradițională, e o variantă gustoasă de pâine făcută in casă atunci când vrei să ții o dietă fără făinoase, carbohidrați (fără pâine, paste, orez, cartofi)”, a mai scris Andreea. 

În continuare, Zâna cea bună a împărtășit rețeta magică celor care cor să-i urmeze exemplul. 

Pentru asta aveți nevoie de: 

65g făină de migdale ( cam 3 linguri cu vârf, o găsești online sau la Plafar)
2 ouă întregi
2 linguri de unt topit
o linguriță mică de praf de copt
sare după gust. 

Andreea a precizat că mai adaugă diverse semințe și condimente : chimion, ceapă uscată, praf de usturoi, semințe de in și susan, piper. Dacă vă doriți un desert fără zahăr în loc de pâine, ea recomandă înlocuirea sării și a condimentelor enumerate cu picături de ștevie pentru îndulcire (cea mai bună variantă de înlocuire a zahărului, mai indicată decât siropul de agave). La asta mai puteți adăuga puțină cacao sau pudră de roșcove.

Mod de preparare: 

Amestecați totul într-un vas mai înalt, de pildă un bol de sticlă, și îl băgați la microunde cam 3 minute, doar atât! Aluatul crește și se coace, dacă vreți puteți să mai adăugați apoi 30 de secunde dacă vă doriți ca pâinea să fie mai rumenită. 



”E tare gustoasă și în dieta mea pot mânca dacă vreau și carne, pește, fructe de mare, brânză, smântână, pot pune unt pe pâine, compensând cu grăsimi bune lipsa carbohidraților. Adaug mereu salate, legume, supe, ciorbe, ceai. Evit doar ce conține carbohidrați și zahăr, inclusiv fructele prea bogate în zaharuri, în rest am libertate, dar nu pot mânca oricum mult, organismul se reglează tare bine și nu îmi cere prea mult. Eu evit băuturile carbogazoase, nu beau cafea oricum, deși ea e permisă, e posibil și un pahar de vin, însă nu e opțiunea mea acum”, a subliniat Andreea Marin într-o postare pe Instagram. 

Vedeta a adăugat că face mereu mișcare în aer liber. Seara mănâncă, cel târziu, cu 4 ore înainte de culcare, iar între mese lasă o distanță de minim 3 ore. De fapt, în aceste zile, când majoritatea se mută de pe-un pat pe altul și frecventează des bucăria, Andreea Marin și-a luat covorașul, accesoriile pentru sport și a ieșit afară să facă mișcare. 

„Ce zi minunată pentru a începe cu mișcare în natură azi!” a transmis Andreea Marin pe Instagram.

DIETA CU CARE A SLĂBIT 20 DE KILOGRAME 

„Cinci mese pe zi, fără prăjeli, sosuri, fast food – mă feresc de el ca de ciumă – ultima masă la 7 seara. Carbohidraţi, pâine, orez, paste făinoase doar până la ora 14:00. Fructe şi legume proaspete în fiecare zi, dar la distanţă de mese. Atenție, fructe şi legume fără hormoni, fără toxine! Încercaţi să alegeţi ceea ce vine de a ţară şi nu e tratat chimic. Doi litri de apă pe zi. Paharul cu apă pe birou a înlocuit covrigeii şi alunele. Sare cât mai puţină, zahăr deloc, e bună şi mierea, nu prea des…

Gimnastica de dimineaţă, 6 zile pe săptămână. Eu m-am convins că nu se moare din asta. Recunosc, m-am zvârcolit destul înainte să încep. Cel mai greu mi-a fost să mă trezesc cu o oră mai devreme. Dar am uitat ce a fost mai dificil, pentru că acum pur și simplu nu înţeleg viaţa fără mişcare, fără sport. Trebuie să recunosc că am avut momentele mele de cădere, recidivele mele, dar important este când simţi că scapi controlul să îţi permiţi şi excepţii, după care să nu uiţi să reechilibrezi balanţa. 

Voi avea tăria să mă ridic acum din pat? Voi sări peste ora de aerobic sau mă voi ţine de program, aşa cum mi-am promis aseară? Cât voi mai rezista să trec pe lângă cofetărie fără să-ntorc capul spre vitrină? O să încetez vreodată cu văicăreala? Da, sigur, o să vină ziua în care o să spuneţi: Sunt un alt om. Şi nu doar pentru că arăt mai bine, ci pentru că m-am împăcat cu mine însămi', a mărturisit Andreea Marin într-o postare pe pagina ei personală de Facebook.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.78996133804321