Noiembrie 19, 2018
Andreea Marin a fost de urgență operată. Află ce i s-a întâmplat vedetei
Una din cele mai faimoase prezentatoare de televiziune din România, Andreea Marin, a fost spitalizată de urgență, din cauza unor probleme la coloană.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Andreea Marin a ajuns pe mâna medicilor după ce a suferit de probleme crunte de sănătate. Vedeta de televiziune a avut probleme la coloană. Fanii vedetei s-au speriat rău de tot. După ce a trecut cu bine peste această operație, Andreea marin a publicat un mesaj pe contul său de Instagram, în care a scris:

„Sunt bine, voi fi și mai bine și vă mulțumesc pentru gândurile bune, dragii mei, nu vă pot răspunde încă individual, de aceea o fac prin acest mesaj, dar mă voi odihni și îmi voi recăpăta forța, promit. Deja zâmbesc, deci sunt bine. Am scăpat de o povară care apăsa pe coloana mea și îmi îngreuna viața, așa că de acum … voi zbura.? Eu sunt optimistă, fiecare pas în direcția bună e important, dar nu voi înceta nici să critic, în spirit constructiv. Doar vorbind liber și obiectiv despre realitate o putem schimba. Sănătate, că-i mai bună decât toate!".

Amintim că, Andreea Marin s-a născut la 22 decembrie 1974, la Iași. A fost moderatoarea emisiunii renumite Surprize, surprize, începând cu anul 1999, emisiunea care i-a adus faima. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1935923099518