Martie 25, 2020
Andreea Marin a donat mii de euro pentru lupta cu COVID-19

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Încă o faptă bună din partea vedetelor din România, care au donat o sumă impunătoare de bani în lupta cu virusul de tip nou.

De data aceasta Andreea Marin a fost cea care a făcut o faptă bună, dăruind spitalelor din România o sumă pe despte 400 mii de euro.

Ea a inițiat o campanie umanitară, cu ajutorul căreia, a reușit să-i mobilizeze pe români, să doneze câte puțin, astfel încât, în timp record, zâna surprizelor a reușit să adune mii de euro. Banii vor fi donați spitatelor pentru lupta cu coronavirus. 

 

 

„Primul convoi umanitar din Campania Prețuiește Viața destinată ajutorării în criză COVID – 19 a avut loc ieri și are un bilanț impresionant: produse necesare donate în valoare de peste 440.000 euro. Priviți, a fost o lecție de viață și o emoție de neuitat pentru noi, voluntarii Fundației Prețuiește Viața, pentru autorități, pentru cei ce ne-au sprijinit!”, a scris Andreea Marin. 

 

 

Prezentatoarea TV din România a spus, de asemenea, că va continua această campanie colectând și-n alte părți ale țării bani necesari pentru bolnavii cu coronavirus, dar și pentru personalul medical care face tot ca bolnavii să-și revină. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.63910984992981